Fe Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
51,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fe Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYWAXKOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLPA DİLAN KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297097513600001 Vergi Kimlik Numarası: 2970975136
    Bu ürün JOYWAXKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Anadolu Marketing tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Dişlerde etkili beyazlık amaçlı kullanılmaktadır
  • Tartar ve plak oluşumunu engellenmede ve temizlenmesinde yardımcı olur.
  • Dişlerde oluşan sigara, çay, kahve lekelerini çıkarmada etkilidir.
  • İdeal bir beyazlık ve parlaklık sağlar.
  • Florür etkisiyle diş minelerini güçlendirmede yardımcı olur.
  • İçerdiği aroması ile ağızda uzun süreli hoş bir koku sağlar.
  • Ürünü diş hekimlerinin tavsiyesine göre kullanmanızı öneririz.
  • Kullanım şekli:
  • Diş fırçasınızı ıslatıp Fe diş tozuna bastırın, dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı su ile çalkalayın
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Fe Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal

Asitli içecekler gibi pek çok etken dişlerin daha hızlı sararmasına neden olur. Sarı dişler kişilerin ağız ve diş sağlığı açısından oldukça zararlıdır. Bunun yanı sıra gülümsemelerine olumsuz etki sağlayarak huzursuz hissetmelerine neden olur. Özgüvenli ve rahat bir gülümseme için beyaz ve sağlıklı dişler oldukça önemlidir. FE beyazlatıcı diş tozu Natural Herbal ile kısa sürede etkili bir beyazlık ve temizlik sunar. Düzenli kullanımlarda etkili sonuçlar alabileceğiniz Natural Herbal dişlerde oluşan sararmaları giderir. Diş tartarını ve lekeleri önleyerek dişlerin sağlığını korurken aynı zamanda plak oluşumunun önüne de geçer. Sigara kullanan kişilerde görülen hızlı diş sararmalarında en etkili çözümlerden biri olan FE beyazlatıcı diş tozu ile ideal görünümüne tekrardan kavuşursunuz.

 
  • Dişler plak ve tartar oluşmasını engeller.
  • Diş sararmalarına karşı etkili çözüm üretir.
  • Diş minelerinin daha sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlar.

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Özellikleri

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Özellikleri

Ağız ve diş sağlığı gündelik hayatta oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Sigara, çay, kahve ya da diğer asitli içeceklerin tüketiminde oluşan diş sararmalarında tekrardan eski görünüme ulaşabilmesi için etkili bir ürüne ihtiyaç duyulur. Tam da o anda FE diş tozu Natural Herbal ile bu sorunun üstesinden gelmek mümkündür. Natural Herbal diş tozu ile oluşan diş lekelerinin ve sararmalarının gidererek önler ve daha sağlıklı dişlere kavuşmanızı sağlar. İçeriğindeki florür sayesinde diş minelerinin daha güçlü olmasına yardımcı olur. Diş tozunun sahip olduğu aroması ile gün boyu ağzınızın ferah kalmasını ve güzel kokmasını sağlar. Etkili bir sonuç elde edebilmek için düzenli kullanıma dikkat edilmelidir. Haftada en az 3-4 kere beyazlatıcı diş tozu kullanılarak istenilen beyazlık ve parlaklık elde edilmesi mümkündür. Sağlıklı ve beyaz dişler için ihtiyacı olan desteği FE beyazlatıcı diş tozu ile sağlayabilirsiniz.

 

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Etkili mi?

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Etkili mi?

FE beyazlatıcı diş tozu nane aroması ile ağızda merak bir tat bırakırken toz formunda olan yapısı sayesinde de etkili bir temizlik ve beyazlık sağlar. Dişlerde oluşan plak, tartar ve leke gibi problemlerin temizlenmesine ve giderilmesine yardımcı olur. Nefesinize ferahlık sağlamasının yanı sıra düzgün görünümlü bir diş ve ağız yapısına da sahip olmanızı sağlar. Beyazlatıcı diş tozu diş sararmalarına karşı etkili bir ürün olsa da ferah bir beyazlık için düzenli ve etkili kullanım çok önemlidir. Ayrıca doğru şekilde fırçalamak ve yanında kullanılan diş fırçası ve diğer temizleyiciler de bu etkiyi artırmaktadır. Dişleri düzenli ve doğru yöntemle fırçalamak diş yapısının düzgün görünmesine ve diş aralarında oluşan plağın giderilmesine yardımcı olur. Natural Herbal sağlıklı dişler ve ferah bir ağız için ihtiyacınız olan bakımı ve desteği sağlar.

 

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Fiyatı ve Yorumları

FE Beyazlatıcı Diş Tozu Natural Herbal Fiyatı ve Yorumları

Dişlere ferahlık, beyazlık ve temizlik sağlayan diş tozu doğal içerikli olur içerdiği florür ile diş minesini de korumaya yardımcıdır. Sağladığı pek çok etki ve avantaj fiyatının belirlenmesinde etkileyici unsurlardır. Dişlerin sağlığını korumak için zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışsanız da kimi zaman bu sorunun önüne geçmeniz mümkün olmayabilir. Bu durumlarda etkili FE beyazlatıcı diş tozu ile istediğiniz beyazlığa tekrardan kavuşabilirsiniz. FE diş tozunun içeriğindeki aroma ile ağız kokusunun da önüne geçilebildiğinden günlük kullanımlar için ideal bir üründür. FE beyazlatıcı diş tozu Natural Herbal yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki memnuniyetini görebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden FE beyazlatıcı diş tozu Natural Herbal fiyatı ve hakkındaki detaylı bilgileri edinerek hızlı ve pratik bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.