Fe Klasik Ağız Spreyi

109 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
58,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
62,85 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
67,23 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fe Klasik Ağız Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYWAXKOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLPA DİLAN KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297097513600001 Vergi Kimlik Numarası: 2970975136
    Bu ürün JOYWAXKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FE CLASSIC AĞIZ BAKIM SPREY 30 ML. Fe Ağız Spreyi Classic Özellikleri: Ağızdaki kötü kokuların giderilmesini sağlar. Hoş ve taze bir nefes kazandırır. Fe Ağız Spreyi Classic hem olması hemde firmanın kullanıcı odaklı izledikleri politikayla tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Fe Ağız Spreyi içerdiği etkin maddelerde ağızda oluşan kötü kokuları giderir. Ağızda nefeste uzun süreli hoş bir koku ile beraber ferahlık sağlar. Kullanılışı : Kapağı açarak spreyin valfini ağız yönüne çeviriniz ve 2-3 defa kuvvetlice basınız . Hoş koku ve ferahlığı anında hissedeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 10 - 100 ml
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver

Fe Klasik Ağız Spreyi Naneli

Ağız bakım ürünlerine günlük hayat içerisinde sıklıkla ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve sağlıklı bir içeriğe sahip olan Fe, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda ağıza ferah ve güzel koku verdiği için bu ürün sıklıkla tercih edilir. Doğallığı ve kozmetiği bir araya getiren Fe, sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu alkolsüz seçeneği de müşteriler için bir avantajdır. Marka, nane ferahlığını size getirir. Fazla büyük olmayan yapısı sebebi ile Fe ağız spreyi her daim taşınabilir. Uzun süre boyunca ağız içerisinde spreyin sağladığı ferahlığı ve kokuyu hissedebilirsiniz. Fe klasik ağız spreyi naneli ürünü istediğiniz zaman diliminde kolay ve rahat bir şekilde kullanmanız mümkündür. Ağız spreyini sahip olduğu kalite ve doğallık sayesinde güven içerisinde kullanabilirsiniz.

  • Nane ferahlığı
  • Doğal bileşenler
  • Uzun süre etkili

Fe Klasik Ağız Spreyi Özellikleri

Fe Klasik Ağız Spreyi Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sunan kozmetik bakım ürünleri her zaman ön plana çıkar. Ağız spreyleri sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde pratik kullanım sağlanabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan naneli ağız spreyi doğal olması sayesinde cilde hiçbir zarar vermez. Doğal ve sağlıklı bir çeşit olması müşteriler için avantajdır. Bu sayede ağız bakımını sağlıklı yöntemlerle yapmış olursunuz. Kullanımı rahat ve kolay bir şekilde sağlamak amacıyla ergonomik boyutlara sahiptir. Alkolsüz seçeneği ve nane ferahlığıyla yüksek performans sağlar. Ağızda bıraktığı ferah nane kokusu uzun saatler boyunca devam eder. Sohbet ortamlarında daha rahat ve özgüven dolu hissedebilirsiniz. Küçük ve kullanışlı yapısı sebebiyle istediğiniz her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Naneli olması sebebiyle size sakinlik ve ferahlık verir. Zor işleri kolay hale getiren ergonomik kişisel bakım seçeneğidir.

Fe Klasik Ağız Spreyi Avantajları

Fe Klasik Ağız Spreyi Avantajları

Evde, iş yerinde veya herhangi bir sohbet ortamında ağız bakımına ihtiyacınız olabilir. Bu kullanışlı model sayesinde kısa süre içerisinde ağız bakım işleminizi tamamlayabilirsiniz. Dayanıklı ve doğal bir kozmetik malzemesi olması size uzun dönem boyunca kullanım imkanı sunar. Bu ağız spreyi, doğal, sağlıklı ve ferah kokusu ile ön plana çıkar. 8693203018037, alkolsüz bir üründür. Elinize tam olarak oturan şişesiyle kullandığınız süre boyunca size rahatsızlık hissi yaşatmaz. Ayrıca kullanışlı boyutu sayesinde ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Sprey bu yönüyle size kullanım avantajı sağlar. Alkolsüz bir içeriğe sahip olması özelliği nedeniyle daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Uzun saatler boyunca etkisini gösteren bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Doğal bir ağız bakım ürünüdür. Günlük hayatta insanlarla yoğun iletişim içerisindeyseniz ürünü kullanarak kendinizi rahat hissedebilir, görüşmelerinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.

Fe Klasik Ağız Spreyi Naneli Fiyatı ve Yorumları

Fe Klasik Ağız Spreyi Naneli Fiyatı ve Yorumları

Fe klasik ağız spreyi naneli fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bu model, istenilen her ortamda ağız bakım ve temizlik işlerini yapmanıza yardımcı olur. Uzun süre boyunca ağız bakımını sağladığı için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Doğal, sağlıklı ve ferah içeriğe sahip olan bu sprey, her zaman kullanıma hazır halde bulunur. Taşımaya uygun boyutu ve içeriği sayesinde her türlü ortamda kullanabilirsiniz. Böylece bulunduğunuz ortamlarda daha cesur ve özgüvenli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Bu ağız bakım ürünü, sağladığı ferahlıkla dikkatleri üzerine çeker. Günlük yaşantınızda kullanım imkanı sunar ve size eşsiz bir deneyim imkanı sunar. Fe klasik ağız spreyi naneli yorumları da sizlere fikir verebilir. Doğal ve sağlıklı bir içeriğe sahip olan bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyat seçeneği ile sahip olabilirsiniz.