Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu

179 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
185,88 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DSY MAĞAZA Satıcı Ünvanı: DİLBER KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5941360933
    Bu ürün DSY MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Giderme teknolojisine sahip Febreze Oda Kokusu inatçı, kötü kokuları yok eder ve geriye hafif,ferah bir koku bırakır. Lavanta Konforu kokusu ile, Fransa'nın Provence bölgesinin, güneş ufukta yükselirken, taze lavanta notalarının ve yeni kesilmiş otların belli belirsiz kokularının insanı büyülediği güzel kırlarını yaşayın. Diğer oda kokuları kötü kokuları çoğunlukla sadece koku ile bastırırken, Febreze kötü kokuları gerçek anlamda yok eder, böylece siz ve misafirleriniz mutlulukla nefes alabilirsiniz. Diğer oda kokularının çoğu tehlikeli gazlar içerirken, Febreze %100 doğal bir nitrojen püskürtücü içermektedir. Febreze Oda Kokusu, inatçı kökü kokuları dahi silip süpürerek, geride hafif ve ferah bir koku bırakan, evinizin her gün ferah ve yenilenmiş olmasını sağlayan taze bir nefes gibidir. Febreze Kumaş Ferahlatıcı ve Araba Ferahlatıcı gibi, benzersiz Koku Giderme teknolojisinin bulunduğu Febreze serisindeki tüm ürünleri deneyebilirsiniz. Koku Giderme teknolojisine sahip Febreze kötü kokuları yok eder ve geriye hafif, ferah bir koku bırakır Lavanta Konforu kokusu ile, Fransa'nın Provence bölgesinin, güneş ufukta yükselirken, taze lavanta notalarının ve yeni kesilmiş otların belli belirsiz kokularının insanı büyülediği güzel kırlarını yaşayın İnatçı kötü kokuları yalnızca maskelemez, onları gerçek anlamada yok eder ve geriye hafif, ferah bir koku bırakır Muhteşem, hafif ve ferah kokular Yanıcı değildir, %100 doğal püskürtücü Geniş bir yelpazeye yayılan, yüksek kaliteli kokular

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver

Özel Kokularla Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu

Koku duyusu beynin hafızasının ve yaratıcılığının bir parçası olduğu için duyguları ve davranışları doğrudan etkiler. Bu yüzden kokuların önemi büyüktür. Huzurlu ve konforlu bir ortamda yaşamak için ise en ideal yardımcı Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu ürünüdür. Bu oda kokusunun sahip olduğu hoş aroma sayesinde ortamı ferah bir koku doldurur ve aynı zamanda hoş bir duygu uyandırır. Yaşam alanını yenileyebilen ve kokuyu iyileştirebilen eşsiz bir kokuya sahip olan Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu 401560090435, evin her alanında kullanılabilir ve bulunulan ortamın havasını değiştirebilir. Ayrıca Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu kullanımı da oldukça kolaydır.

  • Yaşam Alanı İyileştiren Kokular
  • Konforlu Mekanlar
  • Rahatlatıcı Etkiler

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Özellikleri

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Özellikleri

Eviniz, banyonuz, yatak odanız veya iş yeriniz için Febreze oda kokusu lavanta konforu ürününü seçebilirsiniz. Yoğun ve stresli bir günün ardından eve geldiğinizde, negatif enerjilerden kurtulmanıza ve kendinizi yenilemenize yardımcı olacak bu koku çeşidi ile eşsiz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Doğal bir ferahlık sunan bu oda kokusu, rahatlamaya ve stresi atmaya yardımcı olur. Bu açıdan lavanta huzurunu yaşamak istiyorsanız 4015600904357 oda kokusu size istediğiniz huzuru sunar. Evinizde çiçek kokusunu seviyorsanız lavanta odası kokusunu güvenle tercih edebilirsiniz. Hafif ve hoş bir kokudan hoşlanıyorsanız iyi bir seçenek olan bu oda kokusu aynı zamanda uzun süreli tazelik sağlar. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz oda kokusu her ortama uyum sağlayan ve bulunduğu yeri güzelleştiren bir aromaya sahiptir.

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Kullanımı

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Kullanımı

Lavantaların doğal içeriğinden yararlanılarak özel olarak üretilen Febreze oda kokusu istediğiniz her ortamı ferahlatır. Bu açıdan lavantaların mis gibi kokusunu evinize kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Özellikle yoğun bir iş gününden sonra evin bir köşesinde kullanılan lavanta oda kokusu size dinlenme ve rahatlama sağlayabilir. Ayrıca uyku bozuklukları için önerilen Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu içeriği ile kısa sürede huzurlu bir şekilde uyumanıza ve ertesi güne huzurlu bir başlangıç yapmanıza yardımcı olur. Günü canlı bir koku ile geçirmek istediğinizde kullanışlı olan bu oda kokusu, işinize daha net konsantre olmanızı sağlayan ferahlatıcı bir etkiye de sahiptir. Bu açıdan lavanta kokusu evinizi daha da ferah ve keyifli hale getirebilir. Böylelikle evinizde vakit geçirirken kendinizi daima mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Fiyatları

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda kokusu Lavanta Konforu Fiyatları

Kokuların herkesin hayatında çok önemli bir rol oynadığı iyi bilinmektedir. Ayrıca zihninize yön veren ve hareketlerinizi olumlu yönde etkileyen kokular, yaratıcılığınızdan konsantrasyonunuza kadar birçok alanda etkilidir. Bu açıdan kullanışlı olan Febreze oda kokusu çeşitleri zamanınızın çoğunu geçirdiğiniz iç mekanlarda kendinizi rahat hissetmenizi ve eğlenceli anılar oluşturmanızı sağlar. Özellikle Febreze lavantalı oda kokusu evinizin bir parçasıymış gibi ortama uyum sağlar. Böylelikle doğadan ilham alan bu oda kokusu seçeneği sade ama etkili kokusu ile kullanıldığı alana ferahlık katar. Evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu oda kokusu uzun süre kalıcıdır ve yüksek kaliteye sahiptir. Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu yorumları ve değerlendirmelerine ulaşabilir ve ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu lavanta konforu 4015600904357 ürününe ulaşmak için ise tek yapmanız gereken Trendyol’dan sipariş vermektir.