Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri 300 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
167,95 TL
20 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
8 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
8 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GrossBirlik Satıcı Ünvanı: GROSS E-TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411115097200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111150972
    Bu ürün GrossBirlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu ile Ferah Evler

Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu japon kiraz çiçekleri 70261 kullanımı ortamın enerjisini değiştirmek ve pozitif hissetmek için oldukça önemlidir. Çevrenizi her zaman temiz tutmak için evinizdeki her odaya, banyoya ve lavaboya Japon kiraz çiçeği oda spreyi yerleştirebilirsiniz. Kullanılan oda kokusu meyve ve bitki kokularından elde edilmiştir ve benzersiz bir tarzda yapılmıştır. Doğanın etkisini evinizde yaşamak için hava ferahlatıcı sprey 300 ml ile ferah bir alan yaratabilirsiniz. Sürekli yemek yapılan mutfaklarda, odun sobası kullanılan ve hayvan yetiştirilen ortamlarda kalıcı kokuları gidermek için bu esanslar kullanılabilir. Bu açıdan koku olduğu zaman sprey ile kolay bir şekilde ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Kullanıldığı ortamın havasını değiştirip ferahlık katmasının yanı sıra zihninizi olumlu yönde etkileyen ve ferahlatan hoş kokulu bir temaya sahiptir.

  • Pratik Kullanım
  • Temiz Atmosfer
  • Ferahlatıcı Koku

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Özellikleri

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Özellikleri

Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu Japon kiraz çiçekleri 70261 etkileyici, çarpıcı ve taze bir kokuya sahiptir. Yaşam ve çalışma alanlarının ferah kokusunu alabilmeniz için olağanüstü özü sayesinde yaşam kalitesini yükselten Japon kiraz çiçeği oda kokusu aile, iş arkadaşları ve misafirler için etkileyici bir atmosfer yaratır. Febreze markası tarafından üretilen bu oda kokusu sadece yüksek etkileri için değil, aynı zamanda uygun fiyatları için de değerlidir. Bu koku spreyleri yaşam ve çalışma ortamını her an tazelemek isteyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiştir. Sprey şeklindeki oda kokusu bir düğmeye basarak kolayca çalışabilir ve isteğe bağlı miktarda basılabilir. 300 ml seçeneğine sahip bu sprey kokuların kullanıma da rahat olmakla beraber Febreze 7061 ürünü kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak kullanıcıların karşısına çıkar.

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Kullanımı

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Kullanımı

Febreze oda kokuları çoğu insan tarafından sevilir ve yaygın olarak kullanılır. Bunlar arasında sıklıkla tercih edilen Japon kiraz çiçekleri evde, ofiste, işte, mağazalarda, özellikle banyoda kullanılabilir. Bu ürün odanın içini ferahlatmak için tercih edilir. Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu Japon kiraz çiçekleri 70261 içeriği ile özellikle kötü ve ağır kokuları kontrol altına almak için tercih edilir. Çünkü koku insanlar için çok önemlidir. İnsanlar sadece kıyafetlerini ve saçlarını koklamak değil, bulundukları yerin de kokusunu almak isteyebilir ve kokulara karşı hassas olabilir. Parfümler kişisel bakım için kullanıldığından Febreze oda parfümleri de odanın kokusunu yatıştırmak için kullanılır. Bu sayede hem kötü kokuların önüne geçilebilir hem de daha mutlu hissedebilirsiniz.

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Fiyatları

Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey 300 ml Oda Kokusu Japon Kiraz Çiçekleri Fiyatları

Hoş olmayan koku, yaşam alanınızda huzuru bulmanızı engeller. Ancak Febreze oda kokusu bulunduğunuz ortama her zaman temizlik hissi verir ve ortama her açıdan uyum sağlamanızı kolaylaştırır. Bu açıdan Japon kiraz çiçeği aroması fiziksel olarak rahat ve enerjik bir gün geçirmenize yardımcı olur. Siz de bu uçucu yağların güçlü kokusundan yararlanarak kısa sürede kötü kokulardan kurtulabilirsiniz. Bu ürün meyve ve çeşitli bitkilerin kokusu ile oluşturulur. Bu açıdan ortamdaki kötü kokuları gidermek ve ortama tazelik katmak için en doğal yolu seçebilirsiniz. Sakinleştirici ve rahatlatıcı etkiye sahip Japon kirazı çiçekleri, stresli zamanlarda rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Bu ürüne ulaşmak ve Febreze hava ferahlatıcı sprey 300 ml oda kokusu Japon kiraz çiçekleri 70261 yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.