FELES Beyaz Ayakkabı Boyası Show

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FELES Beyaz Ayakkabı Boyası Show

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Show Beyaz Ayakkabı BoYASI
Geri Bildirim Ver

Show Beyaz Ayakkabı Boyası - Feles

Ayakkabı bakımı önemli bir husustur. Hem temiz ve şık görünümü sağlar hem de ayakkabının ömrünü uzatır. Düzenli bakımı yapılmayan ayakkabılar, zaman içinde deforme olarak formunu kaybeder. Bu sebeple temiz tutulması çok önemlidir. Ayakkabıların boyanması da bakım için önemli detaylardandır. Show spor ayakkabı boyası 75gr. beyaz renkli seçenekler ise şu özellikleriyle oldukça rağbet görür:

  • Sağlıklı içerik
  • Uzun süreli performans
  • Yüksek kapatıcılık

Show Boya ile Ayakkabılarda Göz Alıcı Görünüm

Show Boya ile Ayakkabılarda Göz Alıcı Görünüm

Show ayakkabı boyası yılların kalitesi ve tecrübesi ile eşsiz bir ürün deneyimi yaşatır. Ayakkabı dışarı çıkan herkes tarafından kullanılan bir giyim eşyasıdır. Bakımı iyi yapılmazsa kısa ömürlü olur. Boyanması bakımının önemli parçalarından birisidir. Show marka boyalar kaliteli ve çevre dostu formülü ile beğenerek kullanılır. Bu ürünlerin genel özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

Deri, süet, nubuk gibi pek çok farklı yüzeyde güvenle kullanılır. Ürün, içeriğinde bulunan balmumu ham maddesi sayesinde deriye zarar vermez. Yapısı itibariyle deriye hava aldıran ürün, ayakkabının görünüşünü güzelleştirir. Canlı ve parlak bir görünüm ortaya çıkarır. İnsan sağlığı için tehdit olacak zararlı kimyasallar içermez. İçeriği su bazlıdır. Bu boyalar, çevre dostu ürünler olarak beğeninize sunulur. Müşterilerin memnuniyetini maksimum düzeye çıkarır. Paket içinden çıkan kendi süngeri ile yapılan uygulama kolay ve pratik olur. Elleriniz kirlenmeden kolayca boyama işlemini yapabilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra herhangi bir fırçalama işlemi yapmanız gerekmez.

    Show Ayakkabı Boyası Özellikleri

    Show Ayakkabı Boyaları Özellikleri

    Yılların kalitesi ve deneyimi ile ürünlerini müşterileri ile buluşturan Show, ayakkabı boyası piyasası içinde öncü markalardan birisidir. Ürün temizliğine ve bakımına dair pek çok alternatifi bulunur. Müşteriler, ihtiyaçlarına uygun olanı markanın ürün yelpazesi içinde rahatlıkla bulup kullanabilir. Deri ve deri dışı malzemeler için boya, parlatıcı, koruyucu, aksesuar gibi seçenekler bulunur. Müşteri, ihtiyacına uygun olanı seçerek tercihini yapabilir. Ayakkabı boyası denilince akla gelen koyu renkli deri ürünler dışında beyaz renkli seçenekler de vardır. Bunların başında spor ayakkabılar gelir. Tekstil malzemesi ile üretilenler hariç spor ayakkabıların da boyanması gerekir. Deri, süet ya da nubuk gibi malzemelerle yapılan bir spor ayakkabı, kolaylıkla boyanabilir. Show spor ayakkabı boyası bu tip ürünlerin boyanabilmesi üzerine tasarlanarak üretilir. Ayakkabının temiz olması önemlidir. Ürün ömrünün uzaması açısından da dikkat edilmesi gereken hususlardandır. Beyaz spor ayakkabı boyası Show markasının sevilen ve sıklıkla kullanılan ürünlerinden biridir.

    Show Boyaları Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

    Show Boyaları Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

    İnsanlar, çok çeşitli zevk ve tercihlere sahiptir. Ayakkabı seçimi de bunlardan birisidir. Renkli ürünler kullanılabilir. Bu tip eşyaların da bakımı cinsine ve malzemesine göre değişir. Her türlü ihtiyaca karşılık bulan ürünleri ile Show markası bu konuda da üretim yaparak müşterilerine ulaşır. Show beyaz ayakkabı boyası sevilen alternatiflerin başındadır. Beyaz giyim tercihinde bulunan kişiler için ayakkabı bakımına ve temizliğine yardımcı olur. Su bazlı sağlıklı formülasyonu ile güvenle kullanılır. Kullanım sonrasında parlak, canlı ve bakımlı bir görünüm ortaya çıkar. Kullanım süreci ise oldukça basittir. Öncelikle boyanacak yüzeyin temizlenmesi gerekir. Ardından uygulamaya geçilebilir. Uygulamaya başlamadan önce yüzeyin kuru olduğundan emin olunmalıdır. Yoksa ürün işlevini yerine getiremez. Şık tasarımlı ve pratik kullanımlı paketleri her yerde kullanabilirsiniz. Taşıması zahmet vermeyen ürünleri kullandıktan sonra herhangi bir fırçalama işlemi yapılmasına da gerek olmaz. Show spor ayakkabı boyasına cazip fiyatlarla ulaşmak için Trendyol doğru adrestir.