FELIWAY Classic Difüzör 30 Günlük Başlangıç Kiti 48 ml Kartuş

1.830 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FELIWAY Classic Difüzör 30 Günlük Başlangıç Kiti 48 ml Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACM Veteriner Kliniği Satıcı Ünvanı: ALİCAN KOÇ-CAN ÇETİNKOL-MİNE TAŞDEMİR ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0531309161
    Bu ürün ACM Veteriner Kliniği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • classic difüzör & 48 ml şişe Veteriner hekimler tarafından tavsiye edilir: feliway classic difüzor, kedilerin başa çıkamadıkları zorlu durumlara uyum sağlamalarına ve stresle ilgili istenmeyen davranışlarının azalmasına yardımcı olmak için veteriner hekimler tarafından önerilen çözümdür. Ilaçsız çözüm: difüzör, kedi yüz feromonunun sadece kediler tarafından algılanan kokusuz bir kopyasını yayar (insanlar ve diğer hayvanlara hiçbir etkisi yoktur), bu da kedilerin bulundukları ortamda kendilerini çok daha rahat ve mutlu hissetmelerini sağlar. Tırmalama ve idrar püskürtmeyi azaltır : Her 10 kedilerinin 9%27unda tırmalamayı ve idrar püskürtmeyi azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Olumlu sonuçlar ürünün kullanımını takiben 7 gün içinde görülmeye başlar. Yenilik ve değişimlere adaptasyon: Feliway classic, kedilerin ve yavru kedilerin yeni bir eve, yeni bir aile üyesine veya yeni bir evcil hayvana alışmasına yardımcı olmak için de kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver