FELİX Tavuklu Yavru Kedi Maması 100 gr

69,90 TL
(699 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
85,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FELİX Tavuklu Yavru Kedi Maması 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rokko Ticaret Satıcı Ünvanı: BURAK BATUHAN ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020823328
    Bu ürün Rokko Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tavuklu Yavru Kedi Maması 100 gr

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

FELİX 100 gr Tavuklu 1 Adet Yavru Kedi Maması

Evcil hayvanlar, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürebilmek için sağlıklı bir beslenme düzenine ihtiyaç duyar. Hayvanınızın yaşı ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilen Felix tavuklu Junior yaş mama, yavruların oldukça beğenisini kazanır. İlk tüketimin ardından lezzetiyle evcil dostların hafızasına kazınan Felix, güvenilir içeriğiyle de kedi sahiplerinin içini ferah tutar. Özel ve sağlıklı üretim aşamalarından geçen mama, yavru kediler tarafından kolay sindirilebilmesi için jöle ve küçük et parçalarından oluşur. Baştan çıkarıcı kokusuyla paketi açıldığı anda kedilerin dikkatini çeker. Kedilerin asla hayır diyemediği tavuk parçaları, vücutlarının ihtiyaç duyduğu tüm yararlı besinleri sağlar.

  • Formül: Jöleli ve tavuk parçalı
  • İçerik: Bitkisel ve hayvansal proteinler, mineraller, şeker, balık ve balık türevleri
  • Kullanım: Günde en az iki kez

Felix Tavuklu Junior Yaş Mama Kaliteli midir?

Felix Tavuklu Junior Yaş Mama Kaliteli midir?

Felix tavuklu Junior yaş mama, yararlı besin maddeleriyle kedilerin sağlıklı ve keyifli bir gelişime sahip olmasını sağlar. Lezzetli formülü ile her kedinin beğenisini kazanan mama, tüm sağlık ve güvenlik testlerinden geçmiştir. Patili dostların ihtiyaç duyduğu besin değerlerinin büyük bir bölümünü karşılayan ürün, lezzetiyle de kendisine hayran bırakır. Felix tavuklu kedi maması hem kokusu hem de kıvamı nedeniyle iştahsız kediler için bile oldukça çekicidir. Kaliteli içeriğe sahip ürün, hiçbir yan etkiye sebep olmadan lezzetli ve keyifli öğünler tüketmeyi mümkün kılar. Tavuklu mama, tamamen gerçek gıdalar ve bitkisel ürünlerden meydana gelir. Koku ve kıvam vermesi için hiçbir katkı maddesi kullanılmayan ürün, besin değerleri açısından çeşitli bileşenlerle desteklenir. Artırılmış içeriğe sahip Felix tavuklu kedi maması, evcil hayvanınızın bağışıklığını güçlendirir.

Felix Tavuklu Junior Yaş Mama Her Yaş Kedi İçin Uygun mudur?

Felix Junior kedi maması, yavru kediler için üretilmiş bir serinin en beğenilen üyelerinden biridir. Özellikle tavuklu ve jöleli formülü sayesinde yavru kediler için son derece lezzetli öğünlerden biri olur. Küçük parçalar, yavruların boğulma veya boğaza takılma gibi risklerle karşılaşmadan beslenmesini sağlar. Felix tavuklu Junior yaş mamanın içeriği de yavru kedilerin günlük besin ihtiyacı göz önüne alınarak oluşturulmuştur. A, D3, demir, iyot, bakır, manganez, çinko ve selenyum ile desteklenen ürün içeriği, küçük dostların sağlıklı bir gelişim göstermesine yardımcı olur. Jöleli formülü sayesinde son derece kolay tüketilen ürün, küçük dostların bağırsak fonksiyonlarını da düzenler. Özellikle yavru kedilerde sık karşılaşılan bağırsak düzensizlikleri, Felix tavuklu Junior yaş mama ile giderilebilir. Mamanın kolay sindirilebilmesi, yavruların mide ve bağırsak rahatsızlıklarından korunmasını sağlar.

Felix Tavuklu Junior Yaş Mama Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Felix 100 gr tavuklu yaş kedi maması yavru kedilerin bir öğün için ihtiyaç duyduğu besinleri ve yararlı bileşenleri karşılar. Bu nedenle normal beslenme düzeninde bir öğünün yerine direkt olarak verilebilir. Felix Junior kedi maması, doğrudan bir öğün yerine geçtiği için ek bir mamayla karıştırılmasına gerek yoktur. Yağsız ve sağlıklı bir vücuda sahip yavru kediler için günde ortalama üç paket kullanılabilir. Ancak kilolu veya fazla zayıf kediler için miktar artırılabilir veya azaltılabilir. Evcil dostunuzun sindirim sistemini düzenlemek ve daha çeşitli beslenmesini sağlamak için haftada en az 2-3 kez yaş mama verebilirsiniz. Felix yaş mama, sokak hayvanlarını mutlu etmek için de bir öğünlük ideal ölçüye ve uygun bir fiyata sahiptir. Felix 100 gr tavuklu yaş kedi maması yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol’dan kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.