FEMEX Hyundai I30 Femex H7 Kısa Led Far Ampulu

950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FEMEX Hyundai I30 Femex H7 Kısa Led Far Ampulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sistem Led Market Satıcı Ünvanı: ERSİN KOYUNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5810387675
    Bu ürün Sistem Led Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha iyi performans ürünü isterseniz FEMEX Üst seri Performans ürünlerine de bakabilirsiniz. FEMEX Cosmo Serisi ya da FEMEX GT Nano Serisi FEMEX Premium Serisi CSP Korean Led Xenon Led Headlight / Patentli Garanti Kullanım Klavuzlu Mükemmel Odaklama Sistemine Sahip Chipsetlidir. Aracınızın üzerindeki orijinal Halojen Ampulden daha uzun ömürlüdür ve daha iyi aydınlatır. Odaklama oranı yüksektir. Yolu ve Aracın Seyir halindeki önünü aydınlatır. Far içini karartma yapmaz. Ledlerin (Led Olan Tüm Ürünler) tamamı Şimşek etkilidir. Fanlı olduğu için uzun ömürlüdür ve hava tahliyesi ile sürekli soğutma yapar. Far içine toz girmeyi engller ve içeriye sızan tozu sürekli tahliye ile dışarı atar. Montaj sonrası mutlaka Fanın hava tahliyesi bırakılmalıdır. Aksi halde ürün deforme olabilir. Bu tarz problemlerde ürün Garanti dışı kalır. Slim Kasa Olduğu İçin Montajı Kolaylıkla Yapılır. BİLGİ KARTI Aydınlatma Yeri Uzun Far Aydınlatma, Kısa Far Aydınlatma Ampul/Led Tipi H7 Watt Değeri 27W Tek Ampul Lumen Değeri 6000 Tek Ampul Led Chipset Türü CSP Korean Voltaj 12V Parlaklık / Renk 6000K Garanti 1 Yıl Paket İçeriği Set (1+1)

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Hyundai İ30
  • Far (Ampul) Tipleri Led
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver