Fenerbahçe FENERBAHÇE İZ BIRAKANLAR TRİKO FORMA

300 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fenerbahçe FENERBAHÇE İZ BIRAKANLAR TRİKO FORMA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENERIUM Satıcı Ünvanı: FENERBAHÇE SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385031107500014 Vergi Kimlik Numarası: 3850311075
    Bu ürün FENERIUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 PAMUK
  • 30 C'de yıkanabilir
  • Ağartıcı kullanılmaz
  • Santrifüjlü makinede kurutulmaz
  • Ilık ütü yapınız
  • Kuru temizleme yapılmaz
  • Üründe değişiklik yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Futbol
  • Spor Branşı Futbol
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma

Formalar kişinin takımına beslediği duyguyu yansıtır. İz Bırakanlar forması da Fenerbahçe’nin kulüp sembolü olan ikonikleşmiş kişilerin imzalarıyla tasarlanır. Bu tasarım, taraftarların ilgisini çeker. Üründeki geleneksel sarı lacivert çizgiler ve kulübün armasında yer alan ünlü meşe yaprağı güç ve kararlılığı temsil eder. Vücut yapısına iyi bir uyum sağlayan forma, hareket kabiliyeti kazandırır. %100 pamuk materyalden üretilen model, tüm maçlarda kuru ve rahat kalmanızı sağlar. Formanın arka yüzünde yoğun performansa karşı koruyucu nefes alabilirliği artıran hafif jakarlı astar bulunur. Fenerbahçe İz Bırakanlar triko forma takımın tutkusunu yansıtır. Fenerbahçe triko forma üstünde iz bırakan oyuncuların imzaları da yer alır. Ürün, pamuk materyali ile yıpranmaz özelliğe sahiptir. Sarı lacivert formayı, hem günlük hayatta hem de maçlara giderken kullanabilirsiniz.

  • %100 pamuk
  • Yıpranmayan dayanıklı yapı
  • Nefes alabilen arka kısım

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Özellikleri

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan formalar tercih sebebidir. Taraftarlar takımlarının formalarını giydiklerinde dışarıda ya da maçta rahat hissetmeleri önemli bir faktördür. Fenerbahçe İz Bırakanlar forması kişiye pamuk yapısının verdiği rahatlık hissinin yanı sıra gösterişli bir görünüm de katar. Drycell teknolojisiyle daima kuru kalan ürün, maç esnasında terlemeyi aza indirir ve konforlu hissetmenizi sağlar. Çubuklu formanın ön kısmında yer alan iz bırakan oyuncuların imzaları ise tasarıma ayrı bir hava kazandırır. Ultra hafif jakarlı astarıyla formanın gözenekleri nefes alabilir niteliktedir. Kişiye rahatsızlık vermeyen ve vücudu yakmayan özelliğiyle tercih edilen bir formadır. Kullanılan benzersiz kumaş, dikiş ve kalıp yapısıyla rahat hissetmenize yardımcı olur. Nemi ciltten uzaklaştıran özelliğiyle maç boyunca kuru ve rahat kalmaya yardımcı olur. Fenerbahçe İz Bırakanlar triko forma yorumlarını inceleyerek kullanan kişilerin memnuniyetlerini gözlemleyebilirsiniz.

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Avantajları

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Avantajları

Takımınızın maçı için formanızı giyip takımınızı desteklemeye gidebilirsiniz. Bu durumlarda formanızın size kendinizi rahat hissettirmesi önemlidir. Fenerbahçe İz Bırakanlar triko forma kullananlar Drycell teknolojisine sahip formalarıyla maç esnasında terleme yaşamaz. Yalnızca pamuk materyalden üretilmesi ile kişinin tamamen konforunu ön planda tutar. Bunun yanı sıra kolay esneyebilen yapısıyla bireyin rahat hareket etmesini sağlar. Ultra hafif jakarlı astarı, gözeneklerin daima açık kalmasını sağlar. Sarı lacivert çubuklu forma, kişinin takımına olan sevgisini her an göstermesine katkıda bulunur. Üzerindeki iz bırakan isimlerin imzalarıyla takımına olan güvenini gösterir. Vücudu yakmayan yapısı ile tercih sebebidir. Yüksek performans gerektiren zamanlarda kullanımın yanı sıra günlük yaşamda da kullanıma uygundur. Siz de kaliteli kumaştan üretilen kullanım açısından çok yönlü, rahat ve esnek yapılı Fenerbahçe İz Bırakanlar triko forma satın alabilirsiniz.

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Fiyatlandırma

Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma Fiyatlandırma

Fenerbahçe iz bırakanlar triko forma fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak karar verilir. Bu model, pamuk kumaşı ile Drycell teknolojisine sahiptir. Ultra hafif jakarlı astarıyla formanın gözenekleri açık kalması sağlanır ve kullanım esnasında terlemeyi de minimuma indirir. Nemi azaltarak heyecanlı maçlar sırasında kişinin kendisini rahat hissetmesini sağlar. Kolay esneyebilen yapısı sayesinde kişinin performansını artırır. Klasik çizgileriyle şık bir hava katar ve dikkatleri üzerinize çeker. Sarı lacivert renkleri ve üzerindeki unutulmaz isimlerin imzaları kişiye güven verir. Şık görünümüyle günlük yaşamda kullanım için de tercih edilir. Ayrıca forma vücudu yakmayan yapısı ile dikkat çeker. Nemi ciltten uzaklaştırarak kullanım sırasında terlemeyi durdurur. Teknolojiden faydalanılarak dizayn edilen kaliteli ve şık bu tasarıma Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz."