Feniks Yayınları Tuğçe Işınsu Tuğçe Işınsu-ol Der Ve Olur - Tuğçe Işınsu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
149,15 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
152,50 TL
Kurumsal Fatura
150,13 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Feniks Yayınları Tuğçe Işınsu Tuğçe Işınsu-ol Der Ve Olur - Tuğçe Işınsu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuğçe Işınsu Tuğçe Işınsu-Ol Der ve Olur - Tuğçe Işınsu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Tuğçe Işınsu
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ol Der ve Olur - Tuğçe Işınsu | Feniks Yayınları

Yaşam koçu ve yazar olan Tuğçe Işınsu’nun kaleminden çıkmış Ol Der ve Olur adlı eser, kişisel gelişimi spiritüel bir bakış açısıyla ele alır. Kitap içeriğinde, dileklerin gerçekleşmesi için atılması gereken adımlar, benimsenmesi gereken düşünce sistemleri gibi birçok konu işlenir. İlk bölümün adı, “Spiritüel Enerji Yasaları”dır. Bu bölümde olumlama, karma borcu gibi konulara değinilir. İkinci bölüm, “Bereket ve Aşk Senin Doğuştan Hakkın”dır. Sevginin, mutluluğun, nimetlerin doğuştan verilen bir imkan olduğunu anlatır. Sevgi ve aşk kavramları yazarın bakış açısıyla irdelenir. Duaların gücünden bahseden yazar, dua kavramına farklı yaklaşımlar da getirir. Tuğçe Işınsu’nun bu eserini beğenen okuyucular, yazarın diğer kitaplarına da göz atabilir. Geniş kitlelere hitap eden eser, 320 sayfaya sahiptir. Farklı konuların işlendiği bölümler, okuma sürecinin daha hızlı akmasını, içeriğin kolayca takip edilmesini sağlar.

  • Kişisel gelişime İslami bir yaklaşım
  • Yazarın 4. kitabı
  • İlk yayınlanma tarihi Ekim 2016

Ol Der ve Olur Kitabının Konusu Nedir?

Ol Der ve Olur Kitabının Konusu Nedir?

Duaların gücü, geçmişin geride bırakılması ve gelecek hedeflere adım atılması gibi çeşitli konuları işleyen eser, kişisel gelişiminize rehberlik edebilecek niteliktedir. Tuğçe Işınsu Ol Der ve Olur kitabını 8 bölüme ayırır. Ol Der ve Olur kitap içeriğinde yer alan her bölüm, dileğin gerçekleşme sürecinin farklı bir basamağına ışık tutar. Üçüncü bölüm “Yaşanmış Mucizeler” adını taşır. Olumlamalar, dualar ve bilinçaltı desteğiyle gerçekleşen mucizelere yer verilir. Dördüncü bölümde “Hastalıkların Spiritüel ve Duygusal Sebepleri” incelenir. Beşinci bölüm “İlişki Şifalandırması” üzerine yapılabilecek çalışmaları anlatır. Altıncı bölümün konusu, pek çok kişinin merak ettiği “Telepatik Bağ Kurma”dır. Yedinci bölümde “Duaların Gücü ve Işığa Yolculuk” konusu işlenir. Sekizinci bölüm ise “Ve Öyle de Oldu” adını taşır.

Ol Der ve Olur Kitabı Hangi Okuyuculara Hitap Eder?

Ol Der ve Olur Kitabı Hangi Okuyuculara Hitap Eder?

Kitap içeriğinde, eski düşünce sistemlerinin yıkılması, yerine yenilerinin inşa edilmesine yardımcı olan bilgiler yer alır. Kişisel gelişime İslami ve spiritüel bir bakış açısıyla yaklaşan eser, yetişkinlerin okuması için idealdir. Ortalama 16 yaşının üzerindeki gençler de Ol Der ve Olur okuyabilir. Kişisel gelişime dinsel yaklaşımın küçük yaş gruplarına ağır gelebilecek bir içerik olduğu belirtilir. Ol Der ve Olur sözleri, etkileyici kitap alıntıları niteliğindedir. “Dileğin, çok istediğinde değil, çok inandığında gerçekleşir.” eserin sıkça paylaşılan alıntıları arasındadır. Yazara göre, geçmişin serbest bırakılmasıyla başlayan kişisel gelişim süreci, dileklerinizin gerçekleşmesi ile tamamlanır. Kitabın kişisel gelişimle ilgilenen okuyucuları üzerinde, motive edici ve umut verici etkileri bulunur. Popüler eserleri arasında; Hiçlikten Gelen Güç, Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu, Mucizeleri Çağırmak ve Onu Kendine Aşık Et yer alır.

Feniks Yayınları Ol Der ve Olur Kitabı Fiyatları

Feniks Yayınları Ol Der ve Olur Kitabı Fiyatları

Sezgilerin doğru şekilde kullanılması ile yaşama yön verilmesi gibi faydalı bilgileri içerisinde barındıran eser, uygun fiyat aralıklarıyla satışa sunulur. Açıklayıcı ve bilgilendirici 8 farklı içerikten oluşan kitaba kampanya olanaklarıyla sahip olabilirsiniz. İndirimli Ol Der ve Olur fiyat aralıklarına online alışveriş fırsatlarıyla ulaşabilirsiniz. Okuyucuların ilgilerini çeken eserleri kişisel kütüphanelerine eklemelerini ve sevdiklerine hediye etmelerini mümkün kılan indirimlerden siz de faydalanabilirsiniz. Fiyat aralıklarına göz atarken Ol Der ve Olur yorumları bölümünü de inceleyebilirsiniz. Kitabı alan farklı okuyucu kitlelerinin görüşlerine ulaşarak eserin sizin zevkinize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Feniks Yayınları Ol Der ve Olur eserini karton kapak baskısıyla sunar. Okuyucu taleplerine göre yeni baskıları çıkarılan eserin son çıkan versiyonlarına sahip olabilirsiniz. Tuğçe Işınsu’nun sıra dışı kalemine Trendyol üzerinden cazip fiyat avantajlarıyla ulaşabilirsiniz.