Fenomen Yayıncılık Divan-ı Hamdi - Nazire Erbay

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,55 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,35 TL

Ürün Bilgileri

Fenomen Yayıncılık Divan-ı Hamdi - Nazire Erbay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osmanlı Devletindeki Batılılaşma sreci, özellikle Tanzimatla başlayan hareketlenmeyle gözle görlr hale gelir. Bu tarihten itibaren belli bir ivme kazanan bu harekete paralel olarak, geleneğin içinden yazan sanatkarlar da asırların birikimlerini bir tarafa bırakmadan eser retmeye devam ederler. Bu dönemde meydana getirilen eserlerin yanında, klasik Trk şiirine özg metinler de varlığını devam ettirir. Burada dikkat çeken husus, sonradan oluşturulmaya çalışılana karşılık, edebi eser ortaya koyan sanatkarın, topluma ait değerlerden kolaylıkla ayrılamayacağı gerçeğidir. Esasında sanatçı, etrafında olup bitenlere bir şekilde mdahil olandır. Bunun yanında, yaşadığı ortamı farkında olarak ya da olmayarak değiştirme ve yeniden şekle sokma isteğini bir tarafa bırakıp geleneğin takipçisi olan da yine sanatkardır. Geleneği takip eden sanatkar, asırlardır var olan ve içine doğduğu sanat anlayışını, aynı zamanda yaşadığı dönemin siyasal, sosyal kazanımlarını, dini
  • ve ahlaki
  • değerlerini, uygulamalarını da belli bir aidiyet duygusu içinde eserlerinde yansıtır. çnk, sanat eseri insanı anlatır. Hal böyle olunca, sanatkar toplumda yaşanan değişimin gerçeklerini eserine yansıtmanın yanında, aslında öznden de vazgeçemeyeceğini gösterir. Bu sayede, kendine dair hayalleri, inandıkları sanatkarın eserinde var olurken asırlık geleneğin de bir koldan devamlılığı sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Nazire Erbay
Geri Bildirim Ver