2
Diğer Bitki Çayları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Feridun Kunak Detoxs Karışık Bitki Detoks Çayı 5gr X 30 Günlük

279 TL
(9,30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Feridun Kunak Detoxs Karışık Bitki Detoks Çayı 5gr X 30 Günlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feridun Kunak Ürünleri Satıcı Ünvanı: EYG MEDYA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383079615200001 Vergi Kimlik Numarası: 3830796152
    Bu ürün Feridun Kunak Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Feridun Kunak Detoxs Karışık Bitki Tozu Detoks Çayı 5gr x 30 Günlük Kullanım İÇERİK : Karışık Bitki Öz ve Tozları. KULLANIM : Günlük 1 Şase 5Gr. Demlenerek İçilir. NET : 5gr x 30 Şase
Geri Bildirim Ver

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g Trendyol'da!

Feridun Kunak detoxs çayı 30 günlük kullanım 150g, doğal ve bitkisel içeriği sayesinde vücutta yağ yakımını ve toksinlerin atılmasını sağlayan yardımcı bir içecektir. Bağışıklık sistemine ve bağırsak düzenini güçlendiren detoks çayı, içeriğindeki bitkiler sayesinde sağlıklı ve rahat içim sağlar. Kilo kontrolü başta olmak üzere bağırsak düzenleyici ve kabızlık önleyici etkilere sahip olan detoks çayı, günlük kullanımlar için idealdir.

  • Bitkisel içerik

  • Günlük kullanıma uygun

  • Sağlıklı

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g Özellikleri

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g ÖzellikleriFeridun Kunak detoxs çayı 30 günlük kullanım 150g özellikleri incelendiğinde, bir çok farklı bitki türünün birleşmesiyle elde edilen bir içeriğe sahip olması ön plana çıkar. Doğal içeriklerden hazırlanan detoks çayı, hiçbir kimyasal katkı maddesi içermediğinden oldukça sağlıklı ve güvenilir kullanım sunar. Uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe önemli adımlara sahip olan Feridun Kunak tarafından geliştirilen bu detoks çayı, ister sıcak suyla ister yoğurt ve benzeri ürünlerle karıştırılarak tüketilebilir. Günlük tüketim için uygun olan bu çay, kişilere metabolizma hızlandırarak daha hızlı ve kısa sürede kilo kaybı yaşamalarına yardımcı olur. Sağlıklı beslenmeyi tercih eden ve kilo kontrolü sağlama konusunda önemli adımlar atan kişiler tarafından tercih edilen detoks çayı, düzenli kullanımlarında etkili sonuçlar verir. Vücut temizliği başta olmak üzere bağışıklık sisteminin daha güçlü ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan bu çay, genel sağlık ve sağlıklı yaşam destekleyici tarafından önerilir.

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g Kullanımı

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g KullanımıFeridun Kunak detox çayı 30 şaset, her bir günlük kullanım için ideal ölçülerde hazırlanan bir çay türüdür. Farklı pek çok yararlı bitkinin birleşmesiyle elde edilen detoks çayı, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olurken aynı zamanda vücudun genel sağlığını iyileştirerek daha zinde ve sağlıklı hissetmenize yardımcı olur. Metabolizmayı hızlandırarak daha etkili ve kalıcı kilo kaybı sağlayan detoks çayı, içeriğindeki özel bitki özleri sayesinde bağışıklığın korunmasına ve hastalıklara karşı direnç oluşturulmasına yardımcı yardımcı olur. Pratik ve kolay kullanıma sahip olan detoks çayı, her bir şasesi bir fincan için idealdir. Bir bardak kaynar su içerisine ilave edilen bir poşet çay, sıcak bir şekilde tüketildiğinde düzenli kullanımlarda etkili sonuçlar verir. Farklı bitki üzerinden oluşan bu çayın demlenmesi ve lezzetinin daha da ortaya çıkması için yaklaşık olarak 5 dakika bekletildikten sonra tüketilmesi önerilir. Yemeklerden önce günde bir fincan tüketmek, sağlıklı bir yaşamı için ideal bir ölçüdür.

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g Fiyatı

Feridun Kunak Detoxs Çayı 30 Günlük Kullanım 150g FiyatıDoğal içeriği ve vücuda sağladığı faydaları sayesinde önemli bir yere sahip olan detoks çayı, uzman doktor Feridun Kunak tarafından özel olarak formül edilir. Herhangi bir besin takviyesi yerine sadece bitkisel içeriye sahip olan bu çay, kilo kontrolü sağlamak isteyen ve sağlıklı beslenmeyi önemseyen kişiler tarafından tercih edilir. Düzenli olarak kullanıldığında hem kilo kaybı yaşanabilir hem de enerji ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz. Detoks çayını kullanmadan önce, kronik rahatsızlığı olanların ya da emziren annelerin uzman görüşüne başvurmaları önerilir. Daha sağlıklı bir yaşam için vücudunuzu korumak, bağışıklığınızı güçlendirmek ve metabolizmayı hızlandırmak önemlidir. Feridun Kunak detoxs çayı 30 günlük kullanım 150g yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Feridun Kunak detoxs çayı 30 günlük kullanım 150g fiyat bilgisine ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.