Feridun Kunak 2 Adet Detoxs Karışık Bitki Tozu - Orijinal Ürün

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Feridun Kunak 2 Adet Detoxs Karışık Bitki Tozu - Orijinal Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Metabolizmanın hızlandırılması, çayın faydaları arasında yer alır. Hızlı bir metabolizma, kilo verme sürecini kolaylaştırır. Feridun Kunak 30'lu detoks çayının içerisinde yer alan maddeler, tokluk hissi yaratılmasına yardımcı olur. Tokluk hissi, iştahı kapatarak sürekli yeme isteğinin önüne geçer. Kullanımı
  • Aç karnına bir paket bitki çayı bir fincan sıcak suya ilave edilir, 3-5 dakika bekledikten sonra karıştırılarak posası ile beraber içilmelidir. İsteğinize göre yoğurt ile karıştırılarak da tüketilebilir.
Geri Bildirim Ver