Fermente Mutfağım Argan Yağı 50 ml

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fermente Mutfağım Argan Yağı 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA Satıcı Ünvanı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385155520700001 Vergi Kimlik Numarası: 3851555207
    Bu ürün FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soğuk Sıkım Argan Yağı Argan Meyvesi ve FaydalarıArgan, Fas'ın güneybatısında yetişen fundagiller familyasına ait bir ağaçtır. Meyvelerinin çekirdeklerinden elde edilen yağ oldukça değerlidir. Argan yağı genellikle cilt ve saç bakımında kullanılan bir yağdır. Zeytinyağından daha kuru bir yapıya sahip olan argan yağı hem bu özelliği sayesinde hem de zeytinyağına oranla 3 kat daha fazla E vitamini içerdiği için saç uçlarındaki kırıkların bakımında daha çok tercih edilmektedir. Argan yağı aynı zamanda, Fermente Mutfağım “Argan Yağlı Saç Besleyici ve Onarıcı” ürün içeriğinde de bulunmaktadır.Argan Yağı Nasıl Elde Edilir?Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiş, %100 saf soğuk sıkım argan yağıdır.Gramaj ve Muhafaza50 ML cam şişededir. Her kullanımda kapağını sıkıca kapatınız. Serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak, direk ısı ve ışığa maruz bırakmadan, üretim tarihinden itibaren 1 yıl muhafaza edilir.Kullanım ÖnerisiSabit yağlarla, uçucu yağları doğru oranda birleştirerek kendi kişisel bakım ürünlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca oda spreyi ve parfüm yapabilir veya buhurdanlıkta da kullanabilirsiniz. Saç bakımında da kullanılabilir. Hiçbir yağ tek başına cilde sürmek için iyi değildir. En iyi olan, doğru yağların, doğru oranlarla karıştırılarak ciltte kullanılmasıdır.Sabit Yağlara Ne Kadar Uçucu Yağ İlave Edilir?50 ML soğuk sıkım sabit yag? içerisine, 10 damla Uçucu Yağlardan damlatıp karıştırılabilir. Böylece hem uçucu yağlardan gelen faydalardan hem de aromatik kokularından da faydalanılmış olunur.Uyarı!Haricen kullanılır. Bileğinizde test ediniz.*İçindekiler%100 Saf Soğuk Sıkım Argan Yağı (Argania Spinosa Kernel Oil)GMP Sertifikalı Üretim Tüm ürünlerimiz GMP sertifikalı “İyi üretim sistemleri” çerçevesinde üretilir ve ambalajlanır.*Bileğinizde Test Edin!Bilek içine bir damla damlatıp yarım saat bekleterek alerji testi yapınız. Doğal olarak bitkiden gelen alerjik etkenler olabilir. Sabit Yağlar ve Kullanım Alanları için tıklayınız!

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver