Ferplast Sport Pembe Köpek Gezdirme Kayışı 20 mm 120 cm

325 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ferplast Sport Pembe Köpek Gezdirme Kayışı 20 mm 120 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOTA Satıcı Ünvanı: AYSEL DAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4130516349
    Bu ürün NOTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sport Dog Matic gezdirme kayışı en iyi kalitede tekno-plastikten üretilmiş, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Yumuşak dolgulu ergonomik tutamak sayesinde her kullanımda maksimum konforu garanti eder. Dostunuzun ani çekişlerinde bile mükemmel direnç sağlayan naylondan yapılmış sağlam dokumaya sahiptir, modern renk çeşitlerinde ve farklı boyutlarda mevcuttur. Modeller özellikle sportif bir tasarıma sahiptir. Akşam veya gece yürüyüşlerinde iyi görüş sağlamak için renk yansıtıcı dikişler ile donatılmıştır. Dostunuzun kontrolünü daha iyi sağlamak için, Sport Dog Matic tasma kayışları iki konforlu ekstra tutma sapına sahiptir. Tehlikeli durumlarda veya diğer hayvanlara yakın olacağınız zaman çok faydalı olacak bir sistemdir. Maksimum 60kg'a kadar olan büyük ve orta ırk köpekler içindir. Ürün Ölçüleri Kalınlık: 20 mm Uzunluk: 120 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Göğüs Tasması
Geri Bildirim Ver