Fiawax Silikon Araç Kurulama Aparatı Mavi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fiawax Silikon Araç Kurulama Aparatı Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZAYDINTRADE Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL ÖZAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6640614424
    Bu ürün ÖZAYDINTRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temizlik için bütün camlarda,arabaların dış yüzeyinde,seramik,karo ve yer döşemelerindeki suları çekmek için üretilmiştir.
  • Özel T” tasarımı sayesinde suyu kolayca çeker.Daha az sürtünme sağlayan özel tasarıma sahiptir. Dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve uzun ömürlüdür. Otomobil kaporta ve cam gibi hassas yüzeylerin temizliği için tasarlanan bu çekçekler, aracın yüzeyinde çizik veya hasar bırakmaz. Bunun yanı sıra, silikon malzeme, suya dayanıklıdır ve yıkama sonrası kolayca temizlenebilir. Silikon çekçeklerin kullanımı çok kolaydır. Otomobilinize su ve deterjan uyguladıktan sonra, silikon çekçekleri kullanarak su ve deterjanı kolayca temizleyebilirsiniz. Silikon malzeme, aracın yüzeyine kolayca uyum sağlar ve böylece temizlik işlemi daha etkili hale gelir. Oto55, farklı boyut ve şekillerde silikon çekçekler sunmaktadır. Küçük boyutlu olanlar, cam ve jant gibi küçük yüzeyler için idealdir. Büyük boyutlu olanlar ise otomobil kaportası gibi daha büyük yüzeylerin temizliği için daha uygundur. Silikon çekçekler, otomobil yıkama sektöründe pratik bir temizlik aracıdır. Hassas yüzeylerde kullanımı güvenlidir ve kolayca temizlenebilir. Satın almadan önce, çekçeğin kullanılacağı yüzeyleri kontrol edin ve uygun boyutta bir seçim yapın. 30 x 10 ebatında dır
Geri Bildirim Ver