Fibaks Apple Ipad Air 2 (2014) 9.7" Kılıf Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Apple Ipad Air 2 (2014) 9.7" Kılıf Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur. - Kılıfı çıkarmadan bütün slotlara(yan tuşlar,şarj,kulaklık girişleri vs) erişilebilir. - Harika kalıbıyla cihazınıza mükemmel uyar. - Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maximum korur. - Kolayca takıp çıkartılabilir. -*Stand olma özelliği ve katlanabilme özelliği sayesinde rahat kullanım sağlar. - İçeriğinde sağlığa zararlı bir materyal bulunmamaktadır. - Üst kapağın kapanması, cihazı hem önden hem arkadan gelebilecek darbelerden korur. - Yüksek kalite deri malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Model iPad Pro 9.7 inç
  • Renk Lacivert
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Fibaks Apple iPad Air 2 (2014) 9.7" Kılıf Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak

Cep telefonu ve iPad gibi cihazların hem korunması hem de kaliteli bir şekilde kullanılabilmesi için üretilen ürünler, müşteriler tarafından büyük bir memnuniyet ile tercih edilir. Kaliteli ve kullanışlı olması aranan önemli özelliklerdendir. Fibaks Apple iPad air 2 (2014) 9.7" kılıf smart cover katlanabilir standlı akıllı kapak, iPad cihazınızı dış etkenlerden korur ve sağlıklı bir kullanım deneyimi sunar. Rahatlıkla sahip olabileceğiniz bu model kalitesi ile ön plana çıkar. Pratik bir şekilde temizlenen ürün, bu özelliği ile büyük bir avantaj sunar. Fibaks tablet kılıfı iPad cihazına tam uyum sağlar. Eşsiz bir kullanım deneyimi sunan kılıf kullanım kalitesini artırır. Oldukça dayanıklı ve esnek yapısıyla dış etkenlere karşı yüksek bir koruma avantajı sağlar.

  • iPad Air 2 uyumlu
  • Katlanabilir özellik
  • Dayanıklı ve esnek yapı

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Özellikleri

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Özellikleri

Cihazınızı su, kir, toz gibi dış etkenlerden koruyan ürün, aynı zamanda çizik, darbe ve şoklara karşı yüksek bir koruma sunar. Kılıf cihaza tam uyum sağlar. iPad üzerindeki tüm slotlara rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Tasarım harikası özelliği ve kullanışlı kalıbı sayesinde keyifli bir kullanım avantajı sunar. Uzun bir kullanım ömrüne sahip olan model darbelerin etkisini emici özelliği ile minimum seviyeye indirir. Pratik bir şekilde takılıp çıkarılabilen ürün stand olma ve katlanabilme özelliği ile kaliteli kullanım fırsatı sunar. Ürün içeriğinde sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez. Üst kapağın kapanması, cihazın ön ve arka taraflarının darbelere karşı korunmasını sağlar. Fibaks Apple iPad air 2 (2014) 9.7" kılıf smart cover katlanabilir standlı akıllı kapak kullananlar ürünün cihazla olan uyumundan ve kullanım avantajlarından oldukça memnun kalır.

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Avantajları

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Avantajları

Fibaks kılıf içeriğinde bulunan birçok özellik ile müşterilere harika avantajlar sunar. Bu avantajlar ürün kullanımının kalitesini artırır ve kullanım deneyimini iyi bir seviyeye getirir. Dayanıklı ve esnek özelliği sayesinde dış etkenlere karşı koruma sağlayan ürün darbelere karşı yüksek savunma yapar. Darbeleri emer ve etkisini azaltır. Su, kir, toz, leke gibi günlük hayatta olabilecek diğer faktörleri bünyesinden kolay bir şekilde söker atar. Pratik bir şekilde takılıp çıkarılır. Tüm bu özellikler ile birlikte stand olma ve katlanma özelliklerine sahip olan model eşsiz bir kullanım avantajı oluşturur. Fibaks Apple iPad air 2 (2014) 9.7" kılıf smart cover katlanabilir standlı akıllı kapak yorumları ürünü kullanan ve deneyimlerini aktaran müşteriler tarafından yapılır. Oldukça olumlu ve memnuniyet dolu ifadelerin belirtildiği yorumlar, müşteriler için büyük bir avantaj yaratır.

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Fiyatı

Smart Cover Katlanabilir Standlı Akıllı Kapak Fiyatı

iPad cihazınızın kullanım kalitesini artıran ve uzun ömürlü bir kullanım için cihazı dış etkenlere karşı koruyan bu model, müşterileri oldukça memnun eder. Diğer bir memnuniyet yaratan konu ise ürünün avantajlı fiyatıdır. Uygun fiyat özelliği müşterilerin dikkatini çeker ve ürüne ilginin artmasını sağlar. Fiyatın belirlenmesinde birçok etken göz önüne alınır ve marka tarafından fiyat belirlenir. Bütçe dostu Fibaks Apple iPad air 2 (2014) 9.7" kılıf smart cover katlanabilir standlı akıllı kapak fiyatı hemen hemen her müşteri kesimi tarafından tercih edilir. Bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmaz. Modelin sahip olduğu ve fazlası ile dikkat edilen özelliklerinin başında gelen uygun fiyat aralığı ürünü tercih edilebilir kılar. Avantajlı alışveriş fırsatı yakalamak isteyen müşteriler ürüne kolaylıkla ulaşır. Bu kaliteli modele Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.