1
Tablet Kalemi kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Fibaks Dokunmatik Kalem Tüm Cihazlara Uyumlu Tablet Telefon Için Çizim & Yazı Kalemi 2 In 1 Disk Uçlu

299,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299,99 TL
%10 indirim
4 x  269,99 TL
1.079,96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Dokunmatik Kalem Tüm Cihazlara Uyumlu Tablet Telefon Için Çizim & Yazı Kalemi 2 In 1 Disk Uçlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği : 1 adet disk uçlu stylus dokunmatik çizim ve tasarım kalemi desteklenen modelleri : Tüm tablet ve telefonlarla uyumludur. Özellikler : Tüm tablet ve telefonlarla uyumludur. Şarj veya kurulum gerektirmez 2in1 yapı. Bir ucu normal tükenmez kalemdir. Diğer ucu disk uçlu kapasitif dokunmatik kalemdir. Disk ucu sayesinde her açıdan kolay çizim yapabilir yazaı yazabilirsiniz. Gerçek bir kalem gibi hissedebilme ve yazabilme özelliği ergonomik dizayn özel bir yazılım gerektirmez ve ios ve android işletim sistemindeki dokunmatik arayüz ile çalışır uçların kapakları vidalı sisteme sahiptir. Bu sayede düşme ve kaybolma riski azaltılmış olur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver