6
Tatlandırıcı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Fibrelle Zero Slim Stevia Toz Tatlandırıcı / Ketojenik / Sıfır Kalori / 400 G

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fibrelle Zero Slim Stevia Toz Tatlandırıcı / Ketojenik / Sıfır Kalori / 400 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARMOR Satıcı Ünvanı: PARMOR DANIŞMANLIK PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722100806200001 Vergi Kimlik Numarası: 7221008062
    Bu ürün PARMOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fibrelle Zero Slim (400 g) Her türlü tatlıçeşidinde, bilhassa puding, sütlaç gibi tatlılarda ve sıcak-soğuk içeceklerde,müsli vb. gıdaları tatlandırabileceğiniz ideal bir üründür. Şekere benzer tatprofili sağlar. Şeker içermez. Şeker ile aynı miktarda kullanılır. Şekerden aynı tatlıktadır. 0 Kaloridir. Özellikle ketojenik diyet yapanlar içinuygundur. Düşük kalori değeri sayesinde güvenle tatlılarınızdakullanabilirsiniz Düşük glisemikindekslidir. Diyabet hastaları içinuygundur. Günlük belli porsiyonlarda kıvam gerektirmeyecek tatlılarınız içinkullanabileceğiniz ideal bir tatlandırıcıdır. Tariflerinizde kaloriazaltmak için uygundur. DoğalSteviol Glikozitler İle Tatlandırılmıştır Fibrelle Zero Slim tatlandırıcıda kullanılan steviol glikozitler, steviarebudiana adlı bitkinin yapraklarından elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır.Dünya genelinde tüketicilerin en çok tercih ettiği tatlandırıcı olmaya başlayanstevia bilinen bir yan etkisi olmayan ve güvenle tüketilebileceğiniz birüründür.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Light Ürün
Geri Bildirim Ver