Fidan & Peyzaj Fidan Peyzaj - Biberiye (rosmarinus Officinalis)

149,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidan & Peyzaj Fidan Peyzaj - Biberiye (rosmarinus Officinalis)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidan & Peyzaj Satıcı Ünvanı: AYKUT ARGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740686180
    Bu ürün Fidan & Peyzaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki : Biberiye Çeşit : Rosmarinus Officinalis Bitki Yaş/Boy: 2 Yaş / 40 cm. Bitki Özellikleri: * İçerdiği aromatik yağlar sayesinde, hoş bir kokusu vardır. * Yemeklerde taze olarak veya kurutularak kullanılabilir. * Yılda 1 defa mavi çiçek açar. * Yanyana dikilerek, çit bitkisi olarak kullanılabilir. * Her dem yeşildir. kışın yaprak dökmez. * Soğuk iklimlere dayanıklıdır. * Süs bitkisi olarak kullanımı yaygındır. Biberiye (Rosmarinus officinalis), ballıbabagiller (Lamiaceae) familyasından iğneye benzeyen ince yapraklı, daima yeşil kalan bir bitki türüdür. Mor çiçekli ve çalı görünümlü bitkidir. Akdeniz çevresinde yaygın olarak yetişen bitkinin genç sürgünleri bahar olarak, kendisi ise süs bitkisi olarak kullanılır. Çiçekleri haşlanarak uyarıcı bir şurup elde edildiği gibi, "biberiye ispirtosu", kolonya vb. yapmaya yarayan değerli bir esans da çıkarılır. Ayrıca, yapraklarından yağ elde edilir.
Geri Bildirim Ver