7
Aşılı Meyve Fidanları kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Genel Markalar Tüplü Sultaniye Üzüm Fidanı 2 Yaş Çekirdeksiz

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tüplü Sultaniye Üzüm Fidanı 2 Yaş Çekirdeksiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karmen Garden Satıcı Ünvanı: MEHMET SAMİ EREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3520013048
    Bu ürün Karmen Garden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü sultaniye çekirdeksiz üzüm fidanı ve meyve özelliklerietli, az asitli, çekirdeksiz ve uzun tanelidir.meyveleri ince kabuklu ve beyaz renklidir.sofralık ve kurutmalık yaygın olarak yetiştirilir ancak şarap yapımında da kullanılabilir.ege bölgesi bağlarının yarıdan fazlasını oluşturan, dünyaca meşhur mükemmel kaliteli kurutmalık bir çeşittir.omçaları kuvvetli gelişir. Bu yüzdenbudamada fazla göz bırakılmalıdır.karışık budanır. fidan özellikleri :fidan yaşı : 2 yaşfidan durumu :Tüplüfidan gönderim şekli:Özel kutuda gönderim yapılmaktadır.hobi amaçlı yetiştiriciliğe uygunluk : Uygunsaksıda yetiştiriciliğe uygunluk :Uygunfidan dikim bilgisi :bitkinizin tüp poşetini veya üretim saksısını 3 farklı noktadan keserek dikimin ilk aşamasına hazırlayınız.tüplü fidanlar istenen zaman aralığında dikime uygundur ve yılın 12 ayı boyunca dikilebilmektedir.fazla kökleri makas yardımıyla temizleyiniz. Köklerin temizlik aşamasından sonra bitkinizin köklerini hazırlamış olduğunuz çukura dik şekilde yerleştirinizdikkat! Aşı yerinin toprağın üzerinde kalacak şekilde olmasına dikkat ediniz.bitkiyi hazırladığınız çukura yerleştirdikten sonra toprak ilave ederek kökleri iyice kapatın.kökleri hava almayacağından emin olduğunuzda toprağına bastırarak kökünün üzerindekitoprağın iyice sıkışmasını sağlayın.dikimin işlemi tamamlandıktan sonra,bitki etrafında sulama havzası oluşturup can suyu veriniz.dikimin yapıldığı iklime göre haftalık veya 15 günde bir bitkinizi sulamanız önerilmektedirdikim işlemi tamamlanan bitkiniz için
  • bitki destek çubuğu destek çıtaları veya kazıklarını kullanarak, özellikler rüzgardan hareket etmesini engellemek gerekmektedir.tüm bu işlemlerin gerçekleştirilmesinden sonra bitkiniz kök salmaya hazır demektir.size sadece bitkinizi sulamak ve gelişimini izlemek kalıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver