FİDAN SEPETİM 2 Yaş Aşılı 7 Veren(YEDİVEREN) Mayer Limon Fidanı

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FİDAN SEPETİM 2 Yaş Aşılı 7 Veren(YEDİVEREN) Mayer Limon Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FidanSepetimTYL Satıcı Ünvanı: UYANIKLAR FİDANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897087121400001 Vergi Kimlik Numarası: 8970871214
    Bu ürün FidanSepetimTYL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki Cins/Çeşit Özellikleri 2 Yaş Aşılı 'YEDİVEREN' Mayer Limon Fidanı (Citrus Mayeri) Kısa boylu bir ağaç yapısı vardır. Diğer limon çeşitlerine göre soğuğa karşı daha dayanıklıdır. Bol meyve veren bir cinstir. Tüplü olarak gönderilen bu fidanı istediğiniz dönemde bahçeye veya saksıya dikebilirsiniz. Bu ürünü bahçenize ekebileceğiniz gibi dilerseniz saksıya ekerek
  • Ofis, Teras, Kapalı Balkon gibi kapalı yaşam alanlarında yetiştirebilirsiniz. Bitki Özellikleri Fidan Yaşı : Fidanlarımız 2 yaşındadır. Fidan Durumu : Fidanlarımız aşılı, tüplü, 80-100cm boylarında ve formludur. Tüplü ve saksılı bitkiler yılın her zamanı bahçeye dikilebilir. NOT: LİMON FİDANINI SAKSIDA YETİŞTİRMEK İSTEYENLERİN AŞAĞIDAKİ BAKIM KLAVUZUNU OKUMASINI TAVSİYE EDERİZ. Saksıda Limon Bakımında Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir? Limon ağacının satın alınmasının ardından saksısının kontrol edilmesi gerekmektedir. Eğer küçük bir kapta ise onun yerine minimum 17 olmak üzere 22 ya da 28’lik saksılara alınmalıdır. Çok iyi besin alabileceği toprak ortamının sağlanması gerekmektedir. Havadar, rüzgardan uzak, iyi ışık alan ve güneşli bir yere konulmalıdır. Sulanması çok önemlidir, ancak aynı zamanda çok fazla suya da maruz kalmamalıdır. Saksının altı delik olmalı ve iyi drene olmalıdır. Sulama yapıldığında ise altında su birikmemesine dikkat edilmelidir. Çünkü limon aşırı sudan etkilenir, mantar hastalıklarına yakalanabilir ve çok kısa sürede yeşil yaprağını kaybedebilir. Eğer balkonda ya da terasta yer alıyorsa çok soğuk havalarda, don olayları geçene kadar dondan koruyacak bir kaplama yapılmalıdır. Toprağın PH derecesi 6-6,5 olmalıdır ve besin değeri yüksek olmalıdır. Ayrıca toprağın gübreye de doyması gerekmektedir. Azot, fosfor ve potasyum özellikleriyle zenginleşen bir toprakta yetiştirilmesi de oldukça önemlidir. Çok yoğun güneş ve yoğun ışık ister. Bol ışık ve güneş alan bir yerde çok iyi verim verecektir. Bulunduğu ortam ev salonları gibi kapalı bir ortam olmamalıdır, çünkü böyle yerlerde yeterli havalandırma olamamaktadır. Kalorifer yanlarına ya da ısıtıcı kenarlarına konulmamalıdır. Çünkü buralarda çok fazla buharlaşma ile nem kaybı olur ve bu da fidanları kurutabilir. Saksınızın en altına küçük çakıl taşları koyarak saksı suyunun daha iyi drene edilmesi sağlanabilir ve daha rahat bir şekilde boşaltım yapılabilir. Çok soğuk bir odaya konulmamalıdır, çünkü betonun soğuğu da limon ağacını olumsuz yönde etkileyecektir. Limon ağacının verimini artırmasında budama işlemi oldukça önemlidir. Ağacın çeşitli hastalıklardan korunması budamayla önlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver