Fidanvar Aleo Vera 40 cm Canlı Odunsu Gövde Çok Büyüyen

102 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fidanvar Aleo Vera 40 cm Canlı Odunsu Gövde Çok Büyüyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nadir Kaktüs Plant & Decoration Satıcı Ünvanı: BİLAL CAN ARABACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710484170
    Bu ürün Nadir Kaktüs Plant & Decoration tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aloe Vera Bitkisi l 30 .35 cm
Geri Bildirim Ver

Fidanvar Aloe Vera Bitkisi 30-40 cm

Aloe vera bitkisi, Antik Mısır'dan günümüze kadar uzanan bir kullanım serüvenine sahiptir. Güzellik ve sağlık sektörü başta olmak üzere farklı birçok alanda tercih edilir. Yaprakları yeşil, uzun ve sert olan bu bitkinin içerisinde çok faydalı bir öz bulunur. Bu öz, yapraklar koparıldığında içinden çıkan şeffaf ve kıvamlı sıvıdır. Ev şartlarında dahi kolayca yetiştirilmesi mümkündür. Bakımı büyük bir özen ve titizlik gerektirmez. Doğası itibarıyla sıcak ortamlarda büyüse de yetiştirmek istendiğinde bu kriter bir zorunluluk teşkil etmez. Fidanvar aloe vera bitkisi 30-40 cm evinde, bahçesinde yetiştiricilik yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. İdeal ürün boyu ise yetiştirme sürecinde müşterilere kolaylık sağlar. Siz de içinde barındırdığı vitamin, mineral ve amino asitlerle dikkat çeken bu bitkiyi satın alabilirsiniz.

  • Kolay bakım
  • İdeal boy
  • Geniş yetiştirme alanı

Dikkat Çeken Fidanvar Aloe Vera Bitkisi 30-40 cm Yorumları

Dikkat Çeken Fidanvar Aloe Vera Bitkisi 30-40 cm Yorumları

Doğanın mucizevi bitkilerinden biri olan aloe veranın sunduğu birçok önemli fayda vardır. Nemlendirme ve onarma süreçlerinde gösterdiği başarı hemen dikkat çeker. Fidanvar aloe vera bitkisi 30-40 cm yorumları da çoğunlukla ürünün sağladığı faydalar üzerinde yoğunlaşır. Yaprağın iç kısmından elde edilen şeffaf renkli özde önemli vitamin ve mineraller bulunur. Zengin içerik özellikle de hücre yenilenmesi noktasında oldukça başarılıdır. Bu başarısı sebebiyle cilt bakımı ürünleri içerisinde sıklıkla kullanılır. Cildin ihtiyaç duyduğu kolajeni üretmesine yardımcı olur. Bu destek sayesinde canlı parlak ve taze bir görünüme kavuşulur. Ciltte oluşturduğu olumlu etkiler aynı şekilde saç için de geçerlidir. Ürün, bu mucizevi bitkinin özünü kendi imkanıyla elde etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla alınır. Siz de evinizde kolayca hazırladığınız kürlerle doğal bakım rutinleri oluşturabilirsiniz.

Mucizevi Etkileri ile Fidanvar Aloe Vera

Mucizevi Etkileri ile Fidanvar Aloe Vera

Aloe vera bitkisi 30-40 cm ürününün ne şekilde kullanılacağı tamamen tercihe bağlıdır. Müşterilerin çoğu yaprak içerisinde bulunan değerli öze kolayca erişebilmek için alım yapar. Yapraktan elde edilen sıvı genellikle ihtiyaç duyulan bölgeye direkt olarak uygulanır. Hızlı bir şekilde emilir. Cilde ve saç derisine yapılan uygulamalarda masaj yapar gibi dairesel hareketlerle yedirilmesi tavsiye edilir. Bitki özünü direkt olarak sürmek istemeyenler ise krem gibi ürünlerin içerisine katarak kullanır. Seçilen uygulama yöntemi fark etmeksizin elde edilen fayda aynıdır. Ferahlık ve nemlendirme gibi özellikleri ile müşterilerden tam not almayı başarır. Özellikle de ağda ve benzeri uygulamalardan sonra hassaslaşan cildin yatıştırılması noktasında oldukça etkilidir. Siz de vücudunuzda, saçınızda ve ellerinizde ihtiyaç duyduğunuz bakımı tam anlamıyla yerine getirmek istiyorsanız aloe vera mucizesine güvenebilirsiniz.

Avantajlı Fidanvar Aloe Vera Bitkisi 30-40 cm Fiyatları

Avantajlı Fidanvar Aloe Vera Bitkisi 30-40 cm Fiyatları

Fidanvar aloe vera bitkisi 30-40 Cm fiyatları müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. Makul ücretli olması önemli tercih sebeplerinden biridir. Ürünün uygun bir fiyat ödenerek satın alınabilmesi ve evde kolayca yetiştirilebilmesi önemli bir avantajdır. Bir saksıya ekim yapmak yeterlidir. Fazla suya ve ekstra bir bakıma ihtiyaç duymaz. Sadece soğuğa karşı korunması gerekir. İstenilen zamanlarda yapraktan elde edilen öz ise farklı birçok amaç doğrultusunda kullanılır. Yaygın olarak metabolizmayı hızlandırmak, enfeksiyonları önlemek, cildin ve saçın sağlığına destek olmak ve güneş lekeleriyle mücadele etmek için tercih edilir. Bitkiyi bu şekilde satın almak ve yetiştirmek faydalı özün doğal bir şekilde elde edilmesi açısından önemlidir. Sonraki süreçte tek başına veya farklı eklemeler yapılarak kullanılır. Siz de doğal içerikli kremler ve maskeler hazırlamak için bitkiyi Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.