FİDE Fide Klasik Ton Balığı 6 X 1705 gr

2.400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİDE Fide Klasik Ton Balığı 6 X 1705 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fide Satıcı Ünvanı: FİDE KONSERVE GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644002575400018 Vergi Kimlik Numarası: 6440025754
    Bu ürün Fide tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fide Klasik Ton Balığı 6 X 1705 G Fide Ton Balığı yüzde 100 katkısız ve doğaldır. Fide, ton balığını (orkinos) Hint, Atlantik ve Pasifik okyanusunun vahşi sularında kotayla avlanan ve Dolphin Safe sertifikasına sahip balıkçılardan tedarik eder. Dolphin Safe simgesi, yunuslara zarar vermeden yapılan avcılığı simgelemektedir. Ton balığı konservesi bütün dilim ve açık renklidir. Fide konserve ton balığı ile balığın sunduğu lezzet ve faydalara pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca ton balığı ile farklı ve lezzetli tariflerde hazırlayabilirsiniz. Fide Ton Balığı Protein, Omega3 ve Selenyum kaynağıdır. *Protein kas kütlesinin artışına ve korunmasına katkıda bulunur. *Selenyum bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. *İçerdiği Omega3 yağ asidi, EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. İçindekiler: Ton Balığı, Ayçiçek Yağı, Tuz Saklama Koşulları: Açmadan önce oda sıcaklığında son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Açtıktan sonra kalan miktarı cam bir kap içine koyup, üzerine hava ile teması kesecek kadar yağ ekleyiniz. Bu şekilde ağzı kapalı olarak buzdolabında 2 gün tazeliğini koruyabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver