FİDE Fide Paça Ilikli Kemik Suyu 12 X 480 ml

480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİDE Fide Paça Ilikli Kemik Suyu 12 X 480 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fide Satıcı Ünvanı: FİDE KONSERVE GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644002575400018 Vergi Kimlik Numarası: 6440025754
    Bu ürün Fide tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Fide Paça + İlikli Kemik Suyu 480 ml Fide Paça + İlikli Kemik Suyu taze sebzelerle kısık ateşte 24 saat pişirilmiştir. *%100 doğaldır. *Hiçbir katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, MSG, tuz, şeker ve glüten içermez. *Fide Paça + İlikli Kemik Suyu, ilikli dana kemiği, dana paçası ile taze sebze ve baharatlardan üretilmektedir. (Paça+İlikli Dana Kemiği Suyu (%95), havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, tane karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil ve karanfil) Fide konserve yılların deneyimi ve profesyonel üretim anlayışıyla ürettiği, ülkemizin geleneksel lezzetlerinden olan kelle paça çorbası malzemelerinde baş rolü oynayan paça, beraberinde sunulan ilikli kemik suyu ile insanlar için tam bir sağlık üssü! Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen paça + ilikli kemik suyu, Fide konservenin ürettiği en özel ürünlerden birisidir. %100 doğal olarak üretilen paça + ilikli kemik suyu içeriğindeki kolajen sayesinde cilt hücrelerinin ihtiyacı olan kolajenin üretimine tam destek verir. İnsan vücudunda önemli bir yere sahip olan kolajen, cilt ve kas hücrelerinde bulunan ve bağ dokusunun bütünlüğünü sağlayan bir proteindir. Yıllar içerisinde üretimi gitgide azalan kolajen üretimi, cildin yaşlanmasına ve dokuların güçsüzleşmesine neden olur. Özellikle paça ve ilikli kemik suyu içerisinde oldukça bol miktarda bulunmaktadır. Tam bir sağlık deposu! Paça + ilikli kemik suyu tam bir kolajen deposudur ve vücudun ihityacı olan kolajeni sağlayarak anti-aging bir etki sağlanmasına yardımcı olur. Paça + İlikli Kemik Suyu hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez. İçeriğinde
  • Paça + İlikli kemik Suyu (%95), havuç, kereviz sapı, soğan, tane karabiber, elma sirkesi, karanfil, zencefil ve defne yaprağı bulunur. Özellikle lezzetli kelle paça çorbası yapımında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Paça + İlikli Kemik Suyunun Sağlığa Yararları
  • Kas ve kemik yapısının güçlenmesine yardımcı olur.
  • Sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur.
  • Kemik rahatsızlıkları, kırıklar, bağ ve doku zedelenmeleri, vb. gibi kemik ile ilgili rahatsızlıkların iyileşme sürecinin hızlandırmaya yardımcı olur.
  • Büyüme hormonunun düzgün çalışmasına yardımcı olur.
  • İçeriğindeki kolajen sayesinde kemiklerin daha güçlü, cildin daha genç kalmasına yardımcı olur.
  • İçeriğinde bulunan mineraller ve vitaminler sayesinde vücudun bağışıklık sistemini destekler.
  • Bu ve bunun gibi saymakla bitmeyecek çok faydası vardır. Fide konserve uzmanlığının ve maharetinin bir ürünü olan Paça + İlikli Kemik Suyu, taze sebzelerle birlikte 24 saat boyunca pişirilerek hazırlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 x 480 Ml

Besleyici içeriğe sahip olan kemik ilik suyu, farklı sebzelerle kaynatılarak şişelenir ve satışa hazır hale getirilir. Hayvanların kemiklerinin uzun süre kaynatılmasıyla yapılan bu su, içine konan sebzelerle beraber daha besleyici ve faydalı bir ürün haline gelir. FİDE paça+ilikli kemik suyu 480 ml dana kemiği ve dana parçalarından oluşur. İçinde havuç, kereviz ve soğan, sarımsak gibi sebzelerin yanı sıra sirke, karabiber, defne yaprağı gibi birçok farklı baharat bulunur. Hem ilikten gelen besinler hem de sebzeler oldukça sağlıklı bir su oluşturur. İlik, içerisinde zengin mineraller sağlarken sebzeler ise besleyici vitaminler sağlar. İlik suyunu içine su giren hemen hemen bütün yemeklerinizin içine koyabilir ve böylece yemeğinizi daha sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz.

  • Kas ve kemik yapısını güçlendirmeye yardımcı
  • Cildi yenileme
  • Sindirimi düzenleme

FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 x 480 Ml Kullananlar

FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 x 480 Ml Kullananlar

İlik suyu şifa deposu bir üründür. Hiçbir katkı maddesi içermeyen ürün; renklendirici, MSG, tuz, şeker ve gluten de içermez. Bu yüzden bütün müşteriler tarafından güvenle tüketilebilir. %100 doğal olan bu ürün 24 saat kaynatılarak pişirilir ve konserve haline getirilir. Dana iliği içerisindeki magnezyum, potasyum, fosfor ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde kas ve kemik yapısını güçlendirir. Böylece hem kemik rahatsızlıklarını düzelmesinde hem de bağ ve doku zedelenmelerinin iyileşmesine yardımcı olur. İçerisindeki sebzelerin de yardımıyla vücudun bağışıklık sistemi güçlenir. FİDE Paça + ilikli kemik suyu 12 x 480 ml kullananlar, ürünün faydalarının kolayca farkına varır. İçerisinde bulunan kolajen sayesinde cilt hücreleri hızla yenilenir. Hem içerideki dokular yenilenerek güçlenir hem de cildiniz gözle görünür nitelikte bir yenilenme, parlaklık ve sıkılık sağlar.

Sağlıklı FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 x 480 Ml

Sağlıklı FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 x 480 Ml

Ürün hakkında bilgi almak için ürünün yorumlarına bakabilirsiniz. FİDE paça + ilikli kemik suyu 12 x 480 ml yorumları ürünü ilk kez kullanan müşterilerin yardım alabileceği yerler arasında bulunur. Bu kısımda ürünü kullanan müşterilerin kendi deneyimlerini bulabilirsiniz. Bu yorumlar dikkate alınarak ürünün kalitesi hakkında bilgi alınabilir ve iyi yorumlar ile kötü yorumlar değerlendirilebilir. Bu yorumlara bakıldığında ilik suyuna dair memnuniyet durumlarını görmek mümkündür. Böylece müşteriler ürün hakkında fikir elde edebilir. Ayrıca ürünü ilk defa kullanacak müşteriler istediği soruları sorarak ürüne dair daha detaylı bilgiler alabilir. Ürün değerlendirmesi hakkında müşterilerin yüksek puanlar verdiği ve ürün memnuniyetinin yüksek olduğu görülür. Ürünü kullanan müşteriler gönül rahatlığıyla yemeklerine katabilirler. Böylece hem lezzetli hem de oldukça sağlıklı bir yemek deneyimi için siz de bu suyu tercih edebilirsiniz.

Avantajlı FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 X 480 Ml Fiyatı

Avantajlı FİDE Paça + İlikli Kemik Suyu 12 X 480 Ml Fiyatı

İlik suyu uzun saatler boyunca sebze ve dana kemiklerinin ve parçalarının pişirilmesiyle hazırlanan bir üründür. Sağlıklı ve besleyici yapısıyla pek çok yararı vardır. Ürün hazırlanırken katılan malzemelerin besleyicilik değeri göz önüne alınır. FİDE paça + ilikli kemik suyu 12 x 480 ml fiyat değeri ürün hazırlanırken kullanılan malzemelerin çokluğu, ürüne verilen emek ve değer sonucunda belirlenir. Kavanozlara özenle kapatılarak uzun süre kullanım sağlayan bu ürün çoklu satın alma imkanı sağlar. FİDE paça + ilikli kemik suyu 12 x 480 ml satın alma işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz dönemsel olarak yapılan indirimleri takip ederek fayda sağlayabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak kullanmayı düşünüyorsanız birkaç adet alarak toplu indirimlerden faydalanabilir ve uzun süreli ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak avantajlı indirimlerden yararlanabilirsiniz.