FIGG Luka Bebek /çocuk Odası Pamuklu Düzenleyici (TEK CEPLİ, PEMBE)

590 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FIGG Luka Bebek /çocuk Odası Pamuklu Düzenleyici (TEK CEPLİ, PEMBE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIGG Satıcı Ünvanı: KAPAYA TASARIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0497112908500001 Vergi Kimlik Numarası: 4971129085
    Bu ürün FIGG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni Luka düzenleyici ile etrafınızı düzenli tutarken stil sahibi olun! Çok amaçlı Luka düzenleyici, banyoda, bebek ve çocuk odalarında, beşik ve karyola kenarlarında kullanabilir. Bebek bezi ve pamuk gibi bakım malzemelerinden, oyuncak ve sizin kişisel bakım malzemelerinize kadar birçok şey saklayabilirsiniz. İÇİNDEKİLER 1 adet serigrafi baskılı, tek bölmeli, çok amaçlı, asılabilir düzenleyici. %100 pamuk kumaş. El yapımıdır. Ölçüler:Yükseklik 30 cm Genişlik 29 cm Renk: Pembe Bakım: Benzer renklerle, 30 derecede yıkama yapınız (hassas program). Daha yüksek derecede veya hassas olmayan programda yıkandığında üründe deformasyon olabilir. Kurutma makinasında kurutmayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Kuru ve/veya ıslak bezle silmeyiniz. Ütü gerekirse, ürünün arkasından, baskı olmayan taraf üzerinden, orta ısıda ve bir tülbent ile ütüleyiniz. Baskının üzerine direk ütü uygulandığında renklerde ve baskıda deformasyon olacaktır. El yapımı ve ipek baskı olma özelliğınden dolayı her ürünün orjinal olduğunu, renk, doku, birleşim ve benzeri açılardan birbirinden ayrışabileceğini hatırlatmak isteriz. Ürününüzün uzun ömürlü olması için lütfen aşağıda ve kılavuzda belirtilen kullanım talimatlarına uyunuz. ÖNEMLİ! .Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve gelecek için saklayınız. .Olası bir boğulma tehlikesini bertaraf etmek için ürünüzün plastik torbasını bebek ve çocuklardan uzakta tutunuz. .Ürününüz iç mekan kullanımı içindir. Dış mekan hava koşullarına uygun olarak üretilmemiştir. .Ürününüzü ateş yanında konumlandırmayınız. .Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. FAYDALI BİLGİ Kullanım ve yıkama ile birlikte, ürününüzün renklerinde solma/ eskime görüntüsü oluşacaktır. Satın aldığınız bu ürün, kullandıkça "taş yıkama” efektine benzer bir şekilde eskimiş görüntüsü alması için özel olarak basılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver