Milenay Metal Masa Ayakları 4 Adet

299 TL
(74,75 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Milenay Metal Masa Ayakları 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Milenay Satıcı Ünvanı: MİLENAY ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621096905300001 Vergi Kimlik Numarası: 6210969053
    Bu ürün Milenay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Firkete Masa Ayak 3 Bacaklı 13’lük
  • yükseklik. 70cm
  • Ürün ayak ucuna takılan ayarlana bilir pingo tapaları ile 73 cm ye kadar yükseltebilirsiniz. Pingo tapaları sallanma ve dengesizlik sorunlarını çözecektir.
  • 70 cm 120cm
  • 70 cm 130 cm masa tablaların Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Masa Ayakları
Geri Bildirim Ver

Metal Masa Ayakları 4 Adet File Ev

Ev ve iş yerlerinde bulunan tablalara uygundur. Mevcut masa ayaklarında değişiklik yapılabilir. Masa ve ya sehpalarda dekoratif görünüm sağlar. Alacağınız metal masa ayakları 4 adet File Ev 571112 ile masalarınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Metal yapıya sahip olan bu ürünler dayanıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek sağlamlıktadır. Firkete görünümü ile hafif ve estetik bir yapıya sahiptir. Dik köşegen yapısı sayesinde masa tablalarına tam gönye oluşturacak şekilde montajı yapılır. 70 cm’lik uzunluğu ile standart masa ölçüsünü karşılar. İsteyenler için ayak pabuçları sayesinde 3 cm uzatma imkânı vardır. Pabucun çevrilmesiyle 70 cm boy yüksekliği 73 cm ye çıkartılabilir. Ürün 00571112 kodu ile satılmaktadır..

 
  • Üç bacaklı yapısı ile sağlamdır.
  • 70 cm yüksekliktedir.
  • 120 ve 130 cm’lik tablalara uygundur.

Metal Masa Ayakları File Ev Özellikleri

Metal Masa Ayakları File Ev Özellikleri

Üretim aşamasında standart boya koruma yapıldığından deforme olmaz. Mevcut masa ayaklarında yaşanılan en büyük sorunlardan birisi oynaklıktır. Zamanla vida bağlantı yerlerinde oluşan tahribatlar esneklik kazandırır. Esneklik yüzünden masalar hareket ettikçe ayaklar oynamaya başlar. Bu sorunun yaşanmaması için File Ev masa ayakları üç bacaklı metal olarak üretilmiştir. Kullanım zarafeti yanında sağlam bir yapıya sahiptir. Metal masa ayakları 4 adet File Ev ürünleri kolaylıkla deforme olmayan bir yapıya sahiptir. Metal yapısı sayesinde kırılacak bir ürün değildir. Ayak uçlarında bulunan plastik pabuçlar sayesinde zemine tam oturur. Bu pabuçlar sayesinde zeminde çizilme veya sürtünme sesi olmaz. Ayrıca pabuçların şişe kapağı biçiminde çevrilmesi sonucu yükseklik 73 cm olur. Masa veya sehpa tablalarında gönyeli oturma imkânı sunan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Metal Masa Ayakları File Ev Yorumları

Metal Masa Ayakları File Ev Yorumları

Kullanıcılardan tam not alan metal masa ayakları ile ilgili yorumların hepsi olumludur. Müşteri memnuniyetine önem veriliyor. 130 santimetre büyüklüğündeki masa tablalarında da çekinmeden kullanılabiliyor. Masif görünümü sayesinde her türlü ortama uyum sağlayan görüntüsü oldukça şık. Bahçe veya salon mobilyalarında kullananların metal masa ayakları 4 adet File Ev yorumları tamamen olumlu. Dileyenler için balkon veya bahçe masalarında kullanımı uygun. Estetik görünümü sayesinde evlerde ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilir. Mevcut masa tablalarına montajı kolaydır. Kullanıcılardan tam not alan metal masa ayakları, değişiklik isteyenler veya yeni masa oluşturanlar için uygundur. Montajı ve demontajı basit olan ürünü, herkes kolayca takıp sökebilir. Montaj sonrasında ayak pabuçları zemine uygun biçimde ayarlanır. Sağlam yapısı ve kırılmayan metal özelliği ile her yerdeki masalar için ideal bir üründür.

 

Metal Masa Ayakları File Ev Fiyatı

Metal Masa Ayakları File Ev Fiyatı

Salonlarda bulunan masaların veya balkonlardaki sehpaların görünümünü değiştirmek çok pahalı değildir. Ufak dokunuşlar sayesinde bambaşka bir mobilya sahibi olmak son derece kolay. Üstelik oldukça makul fiyatlarla bu ürüne sahip olabilirsiniz. Metal masa ayakları 4 adet File Ev fiyatları uygun seçenekler barındırmaktadır. 120’lik veya 130’luk ölçülerdeki masa tablalarına uygun olan bu ürüne, bütçenizi etkilemeden sahip olabilirsiniz. Ayarlı ayak pabuçları sayesinde her zemin türüne uyum sağlayan metal masa ayakları paslanmaz metalden üretilmiştir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilmeniz mümkündür.