2
ÇocukPeluş Oyuncaklar kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

filemingo Dans Eden Oyuncak Şarjlı Konuşan Ses Tekrar Eden 120 Şarkılı Oyuncak Kaktüs

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

filemingo Dans Eden Oyuncak Şarjlı Konuşan Ses Tekrar Eden 120 Şarkılı Oyuncak Kaktüs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: happy storetr Satıcı Ünvanı: BC ÇİKOLATA GIDA HEDİYELİK EŞYA TURİZM TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160164303500001 Vergi Kimlik Numarası: 1601643035
    Bu ürün happy storetr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pelüş Kaktüs | Misan Oyuncak Kaktüs Pelüş Oyuncak Konuşan Pelüş Kaktüs Sesli Pelüş Kaktüs Müzikli Pelüş Kaktüs Dans eden Pelüş Kaktüs Pelüş Kaktüs şarkı söyleyebilir Pelüş Kaktüs kayıt yapabilir Pelüş Kaktüs şarj edilebilir Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak, toksik olmayan ve zararsız pelüş kumaş kullanılarak üretilmiştir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , pelüş kumaşı yumuşak ve rahattır ve herhangi bir zarar vermez ve yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , kaktüsün 2 büyük abartılı iri gözü vardır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , sese duyarlı özelliği sayesinde duyduğu her sesin taklidi yapar. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , ses kayıt özelliği de bulunmaktadır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , kayıt tuşuna basılı tutarak konuşun ve sesinizin birebir taklit edecektir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , vücudunu sallayarak konuşur ve dans eder. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , yaklaşık 35 cm boyundadır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , 60 üzeri farklı şarkı içermektedir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , dâhili şarkı listesine göre sırayla geçiş yapar. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , her şarkı söylediğinde ve vücudu ışıkların yanıp sönmesiyle sallanarak dans eder. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , dans eden kaktüs ritimle dans edecek, çocukların dikkatini çekecektir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , müzik çalarken vücut sallanıp dans edecektir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , ayrıca sese duyarlıdır, duyduğunu tekrar eder ve dans eder. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , düğmeye hafifçe basın ve onunla konuşun, sizden öğrenmek için eşsiz sesini kullanacaktır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , düğmeye 3 saniye basın ve onunla konuşun, sesinizi kaydedecek ve tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , pelüş oyuncak sallanacak ve neşeli şarkılar söyleyecektir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , sevimli hediye Kaktüs pelüş oyuncakları en iyi tatil ve doğum günü hediyeleridir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , neşeli müzik ve dans, hoş bir atmosfer yaratmak için çok uygundur. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , dans eden kaktüs şarkı söyleyebilir ve size mutlu bir ruh haline getirebilir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , vücudunu sallar ve çok komik görüntüsü ile çocukları çok eğlendirecektir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , şarj edilebilmektedir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , USB Şarj kablosu ürüne dâhildir. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , aynı zamanda çok iyi bir yetişkin stres giderici oyuncak ve çocuklar için eğitici bir oyuncaktır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , ürün boyu 35 cm uzunluğundadır. Misan Pelüş Kaktüs Oyuncak , yaş grubu 3+ Yaş ve üzeridir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 35 cm
  • Renk Çok Renkli
  • Yaş 2+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver