FİLİZ Filiz Boncuk 500 G

31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
550 TL'ye 50 TL İndirim
50,93 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,76 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİLİZ Filiz Boncuk 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karapaca süpermarket Satıcı Ünvanı: OKYAY KARAPAÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5190046292
    Bu ürün Karapaca süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİLİZ BONCUK 500 G
Geri Bildirim Ver

Filiz Boncuk Makarna 500 gr

Makarna, günlük hayatta sıklıkla tüketilen bir gıda çeşididir. Birçok şekilde üretilen makarnanın ana kaynağı karbonhidrat olarak belirtilir. Kelebek, fiyonk, penne ve boncuk gibi birçok çeşidin bulunduğu makarnayı farklı sos çeşitleri ve pişirme tarzıyla deneyimleyebilirsiniz. Makarnanın pişme süresi, yapılan tarife göre değişkenlik gösterebilir. Paket üzerinde yazan pişirme süresine dikkat ederek, istenilen kıvamda bir lezzet yakalamanız mümkündür. Pakette belirtilen pişirme süresine uyumlu olan Filiz boncuk makarna, olması gereken şekilde pişer ve müşteriye lezzeti yüksek bir makarna keyfi yaşatır. Filiz kalitesi ile üretilen makarna, doğallığı yüksek bir üretim aşamasında geçtikten sonra sofralarınıza gelir. Birçok yemeğin yanına yakışan ve ana yemek olarak da tercih edilen bu ürün, lezzetli bir öğün önerisidir.

  • Hızlı market sıralama tipi
  • 500 gr hacme sahip ürün
  • Karbonhidrat içeriğine sahip gıda

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Özellikleri

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Özellikleri

Makarna seçiminde şekil oldukça önemlidir. Hoş bir görüntünün yanı sıra pişme durumu etkileyen durumlardan biri, makarnanın şeklidir. İnce ve hava alabilen bir yapıya sahip olan Filiz boncuk makarna 500 gr, ısıyı eşit düzeyde alır ve homojen bir şekilde pişer. Ürün, hızlı market sıralama tipine sahiptir. Son derece hijyenik ortamlarda üretilen makarna, sağlığa zararlı madde içermemesi sayesinde beğeni toplar. Herkese hitap eden bu ürünü çocuklar ve yetişkinler rahat bir şekilde tüketebilir. Besin değeri yüksek olan makarna, tokluk hissi vermesi sebebiyle öğle ve akşam yemeklerinde sıklıkla tercih edilen bir gıda çeşididir. Yüksek derecede tokluk hissi veren bu gıda sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde açlık hissini yok edebilirsiniz. Hızlı bir pişirme ile kolaylıkla pişen ürün, fazla zaman harcamadan yemek yapabilmenizi sağlar.

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Besin Değeri

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Besin Değeri

Beslenme alışkanlığı oluştururken karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat etmek oldukça önemlidir. Günlük karbonhidrat ihtiyacınızı yeterli miktarda karşılayabilen Boncuk makarna filiz sayesinde dengeli bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz. Hijyenik ve sağlıklı bir ortamda üretimi gerçekleştirilen makarna, uzun raf ömrü sayesinde istenildiği zaman tüketilebilir. Hızlı bir şekilde bozulmayan bu gıdanın kuru ve serin yerde tutarak kolayca muhafaza edebilirsiniz. Tek kullanımlık olarak üretilen paket, açıldıktan sonra kısa bir süre içinde tüketilebilir. Salça, yoğurt gibi birçok alternatif sos ile tüketilen bu gıdayı damak zevkinize en uygun şekilde hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Makarna, piştikten yaklaşık 5 dakika sonra servise hazır hale gelir. Standartlara uygun olarak üretilen ürünün porsiyon değeri yaklaşık olarak 4 ila 5 kişilik olarak belirlenir. Kalabalık aile ve arkadaş grubu için oldukça uygundur.

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Fiyatları ve Yorumları

Filiz Makarna Boncuk 500 gr Fiyatları ve Yorumları

Filiz boncuk makarna 500 gr fiyat aralığı, ürünün gramajı ve besin değerlerine göre belirlenir. Yüksek besin değerlerine sahip olan bu gıda, kaliteli bir üründür. Özellikle öğrencilerin sıklıkla tükettiği bir besin olan makarna, oldukça ekonomik bir seçenektir. Kolay ve hızlı pişmesi sayesinde günün her öğünü tercih edilebilir. Yoğun ve dinamik günlerde oldukça pratik bir seçenek olan makarna, çalışan kişilerin severek tükettiği bir yiyecektir. Boncuk makarna, garnitür ile beraber de tüketilebilir. Küçük şekli sayesinde çocukların severek yediği bu ürünü güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz. Paketin arkasında yer alan pişirme talimatlarını inceleyerek, ürünü olması gerektiği şekilde pişirebilirsiniz. Nizami üretimi sayesinde pişirme esnasında dağılmaz ve gerektiğinden fazla yumuşamaz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Filiz boncuk makarna 500 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Günün her öğünü severek tüketilen bu ürünü Trendyol üzerinde inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.