FİLİZ Filiz Burgu 500 G

50,93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL74 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
80,93 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİLİZ Filiz Burgu 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİLİZ BURGU 500 G
Geri Bildirim Ver

Filiz Burgu Makarna 500 gr ile Eşsiz Makarna Lezzeti

En fazla tüketilen gıda ürünlerinin arasında yer alan makarnalar, yüksek besin değerinin olmasının yanı sıra kolay hazırlanması ile de tercih edilir. Makarna çeşitleri arasında yer alan burgu makarna, herkesin ihtiyacına uygun olarak paketlerde yer alır. İstek ve ihtiyaca uygun gramajlar halinde paket içerisinde satılan burgu makarna, protein ve karbonhidrat açısından oldukça zengindir. Sofraların olmazsa olmazları arasında yer alan bu gıda ürünü buğdaydan doğal bir şekilde üretilir. Makarnanın kıvrım halinde bulunan türü ve kolay hazırlanabilir bir yapıda olması, burgu makarna nedir şeklinde aranılan sorulara en doğru cevaptır. Burgu makarna çeşitleri oldukça fazla sayıda yer almaktadır. Bu makarna türünü sofralara taşıyan Filiz markası herkes tarafından sevilerek tercih edilmektedir. Makarna üretiminde öncü markalar arasında yer alan Filiz, sağlıklı bir şekilde makarna üretimlerini sürdürüyor.

  • Zengin Besin Değeri
  • Sağlıklı Tüketim
  • Doyurucu

Filiz Burgu Makarnalar ile Enfes Lezzetler

Makarnalar Türkiye’de ve dünya ülkelerinde sevilerek tüketilir. Buğdaydan üretilen makarnalar, farklı hazırlanma şekilleriyle sofralarda yer alır. Bu makarna ürünlerinin arasında en çok tüketilenlerden birisiyse burgu makarna türüdür. Burgu makarna besin değeri açısından zengin bir gıdadır. Makarna alanında yapmış olduğu değerli üretimler ile adından söz ettirmeyi başaran Filiz markasının bünyesinde yer alan burgu makarnaları üstün kalite çerçevesinde tüketicilerin beğenisine sunar. Filiz burgu makarna ürünü hazır etmesi kolay, doyurucu ve her damak lezzetine hitap etmektedir. Kişinin isteğine göre farklı soslarla renklendirilen bu ürünün hazır edilme süresi 6-10 dakika gibi kısa bir zaman içerisinde olmaktadır. Bu açıdan oldukça pratik ve zahmetsiz bir yemek çeşididir. Uzun yıllardan beri mutfakların başköşesinde yer alan Filiz burgu makarnaları, her yaştan insanın severek tükettiği ürünler arasında yerini koruyor.

Her Damak Tadına Uygun Filiz Burgu Makarnaları

Türkiye’de en çok tüketilen makarna türlerinden birisi olan burgu, her tüketiciye hitap eder. Mutfakların aranılan ürünü olan bu makarna çeşidi hızlı pişirilmesi ve ilgi çeken şekli sayesinde yemek yapmakla arası olmayan kişilere bile kolay bir tarif sunar. Özel soslarla harmanlanarak tüketilen burgu makarnalarının boyutları ise farklı şekilde karşımıza çıkar. Yılların verdiği deneyim ile sofralara renk katan Filiz burgu makarna 500 gr paketiyle beraber daha pek çok gramajlı boyutlarda ürün sunar. Ancak tüketicilerin en fazla tercih ettiklerinin arasında burgu makarna 500 gr ürünü geliyor. Bir ailenin öğününe yetecek şekilde tasarlanan 500 gramlık paketler, çoklu paketler halinde de satılmaktadır. İhtiyaçların karşılanması kapsamında boyut alan bu ürünler, her damak tadına uygundur. Filiz markası adı altında yer alan bu ürünler, lezzetli anları sofralara taşıyor.

Filiz Burgu Makarna Fiyatları ve Yorumları

1974 yılından bu yana hizmet sunan Filiz markasının gamında yer alan burgu makarnalar, son teknolojili üretimin getirdiği avantajlar ile yapışma ve hamurlaşma gibi sorunlar yaşatmaz. Burgu makarnalarının üretiminde kullanılan doğal besinler ile de tüketicilere sağlıklı bir yemek imkanı sunar. Kalite standartları çerçevesinde ürünler sunan Filiz’in üretimini yaptığı ve paket halinde satılan Filiz burgu makarna 500 gr yorumları ise tüketiciler tarafından oldukça olumlu görüşlere yer verilmiştir. Kullanıcıların severek tüketmekte olduğu bu makarna çeşidi çocukların da vazgeçilmezi arasında yer alır. Lezzeti ile her damak tadına hitap eden Filiz burgu makarna fiyat açısından oldukça ekonomik bir deneyim sunar. Her tüketicinin kolay bir şekilde ulaşacağı fiyat aralığına sahip olan Filiz burgu makarnaları, mutfakların en fazla depolanan ürünler arasında yer alır.