Filli Boya Aqusto Silan Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt. 6s3

2.545 TL
(169,67 TL / lt)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Aqusto Silan Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt. 6s3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arasboyayapı Satıcı Ünvanı: NEVZAT KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4003972258000011 Vergi Kimlik Numarası: 5690015801
    Bu ürün Arasboyayapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Filli Boya’nın yenilikçi Aktif Silikon Teknolojisi ile geliştirilen “maksimum su iticilik” ve “maksimum nefes alma” özelliklerini mükemmel şekilde dengeleyerek bir arada sunan, Duomax® Koruma Etkili, su bazlı, mat, dekoratif son kat dış cephe boyasıdır

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Filli Boya Aqusto Silan Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 lt

Farklı zevklere göre tasarlanan ve dekore edilen iç yaşam alanları, dış cepheleriyle de ön plana çıkar. Özellikle sürekli zaman geçirilen evlerin veya iş yerlerinin dış cephelerinde renk seçimi önemlidir. Çarpıcı renk tasarımları, binaların dışarıdan büyük bir beğeni toplamasını sağladığı kadar göze de hitap eder. Filli Boya Aqusto Silan silikonlu dış cephe boyası 15 lt, uzun süreli kalıcılık sağlayan formülü ile binalarınızın dış tasarımını güzelleştirmesi için özenle üretilir. Dış yaşam alanlarının dekorasyonu için sunduğu eşsiz özelliklerin yanı sıra sağlık ve çevre dostu bileşenleri sayesinde de ön planda olan bir boya türüdür. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu dekorasyon ürünü, pürüzsüz lacivert rengine sahiptir.

  • Aktif silikon teknolojisi
  • Çeşitli dış yaşam alanlarında kullanım imkanı
  • Kısa kuruma süresli dekorasyon ürünü

Aqusto Silan Silikonlu Boyanın Benzersiz Özellikleri

Aqusto Silan Silikonlu Boyanın Benzersiz Özellikleri

Filli Boya dış cephe boyası su bazlı bir dekorasyon ürünüdür. Su, emülsiyon kuvveti yüksek olan bir sıvı olduğu için, su bazlı boyalar da suyun buharlaşması ile hızlı bir şekilde kurur. Ürünün su bazlı olması boyama işlemi sırasında rahatsız edici kötü kokuların yayılmasının da önüne geçer. Su bazlı boyaların sunduğu avantajlardan bir diğeri de sentetik özellik göstermemesidir. Sentetik özellikli ürünler, kuruma aşamasında içerisindeki kimyasalları açığa çıkarır. Bu nedenle hem çevreye hem de insan sağlığına karşı olumsuz etkiler yaratabilir. Ürün, kullanılmadan önce, su ile inceltilir ve duvara 2 kat olacak şekilde sürülür. İkinci katın yüzeye sürülmesinden önce minimum 6 saat beklenmesi tavsiye edilir. Boyama işlemini fırça, rulo gibi yardımcı apartlar yardımıyla pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, tüm yüzey tiplerinde kullanım imkanı tanır.

Filli Boya Aqusto Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Yorumları

Filli Boya Aqusto Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Yorumları

Ürünün sunduğu aktif silikon teknolojisi, boyanan alanın hem su iticiliğini hem de nefes almasını maksimum seviyeye çıkarır. Bununla birlikte silikon kaplama üzerinde oluşabilecek herhangi bir leke ya da iz, fazla efor sarf edilmeden kolaylıkla temizlenebilir. Nefes alma özelliğine sahip dış cepheler, zaman içerisinde duvar yüzeyinde görülebilecek çatlama, aşınma, solma gibi risklerin oluşmasının önüne geçer. Nefes alan yüzeyler aynı zamanda polimerleşme riskinin de ortadan kalmasını sağlar. Aktif silikon teknolojisi, iç ve dış yaşam alanları arasındaki ısı dengesini kontrol altına alarak enerji kayıplarının önüne geçer. Bu sayede mevsimsel değişiklikler, iç yaşam alanlarını etkilemez. Filli Boya Aqusto Silan silikonlu dış cephe boyası 15 lt yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de evlerinizin dış cephelerinde göz alıcı bir duvar dekorasyonu yaratma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Filli Boya Aqusto Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Fiyatı

Filli Boya Aqusto Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Fiyatı

Filli Boya Aqusto Silan silikonlu dış cephe boyası 15 lt fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Kutusu içerisinde net 15 litre boya yer alır. Boyama işlemine geçmeden önce ürünün kuru ve serin bir alanda muhafaza edilmesi gerekir. Kuru ve serin bir muhafaza alanı, boyanın niteliğini bozacak olası dış etkenlerden korunması açısından önem arz eder. Ürünün niteliği ve sunduğu özellikler gereki vücudun herhangi bir bölgesi ile temas etmemesi gerekir. Aksi halde temaslı bölgenin bol su ile yıkanması tavsiye edilir. Olası yanma, kaşıntı durumlarında herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız sağlık açısından yüksek derecede önemlidir. Çarpıcı bir renk ile dış cephe tasarımı yapmanıza fırsat tanıyan bu dekorasyon ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.