Filli Boya Momento Plus Plastik Iç Cephe Boyası 1.25 Lt

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 1,25 lt
1,25 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Momento Plus Plastik Iç Cephe Boyası 1.25 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soylu yapı Satıcı Ünvanı: HASAN ALİ SOYLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760354008
    Bu ürün Soylu yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOYALARIMIZ RENK MAKINAMIZDAN SİPARİŞE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( " İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler " Maddesine göre ) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR Renk Kartelalarındaki tüm renkler baskı tekniği ve ortamdaki ışığa göre orjinal renklerden farklılık gösterebilir Momento Plus, yüksek örtücülük ve su kaldırır yapıda, akrilik esaslı, su bazlı, VOC uyumlu profesyonel mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Fırça ve rulo uygulamasında temiz su ile hacimce maksimum %20-25 inceltilerek en az iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Litre ile tek katta 13-17 m2 alan boyanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır. ÖZELLİKLERİ Yüksek su kaldırma ve kapatıcılık özellikleri ile uygulamada profesyonel sonuçlar sağlar. Yüksek su kaldırır yapıdadır. Yüksek kapatıcılık özelliğine sahiptir. Yüksek nefes alma özelliğine sahiptir. Yüzeye hızla yayılarak kolay uygulanmasıyla zaman tasarrufu sağlar. Sıçrama, damlama yapmaz. Uygulandığı yüzey ile mükemmel bütünleşir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Su ile inceltilebilir, çevre dostudur. Uygulama sırasında rahatsız edici kokusu yoktur. UYGULANACAK YÜZEYLER Momento Plus, iç cephe eski-yeni boyalı/sıvalı duvar, alçı, macun, alçıpan, betopan, OSB, cam tekstili yüzeyler üzerine uygun astarlama işlemi tamamlandıktan sonra uygulanır. Dokunma kuruması: 30-60 dakika Katlar arası bekleme süresi: 4-6 saat Son Kuruma: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver