Filli Boya Momento Şeffaf Jel Astar Astarı 15 Lt

1.275 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.319,24 TL1.283,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL

Ürün Bilgileri

Filli Boya Momento Şeffaf Jel Astar Astarı 15 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELİ yapı market Satıcı Ünvanı: VELİ İNŞAAT İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924105561400001 Vergi Kimlik Numarası: 9241055614
    Bu ürün VELİ yapı market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Momento Şeffaf Jel Astar ÜRÜN TANIMI Alçı yüzeylerin yüksek emiciliğini önleyen konvansiyonel astarlar ile boyama işleminde yaşanan sorunlara çözüm getiren, kopolimer emülsiyon esaslı, kullanıma hazır, şeffaf alçı yüzey astarıdır. ÖZELLİKLERİ ? Damlama yapmaz. ? Yüzeye eşit yayılır. ? Hızlı ve rahat uygulanır. ? Tavan ve duvarlarda uygulama yapılabilir. Boya ile yüzey arasında bir köprü kurar. Penetrasyon özelliğinden dolayı uygulama yüzeyinin iç derinliklerine kadar nüfuz ederek üzerine gelecek boya tabakasının uygulama yüzeyi ile bütünleşmesini sağlar. Yüzey emiciliğini önlediği için, özellikle sıcak havalarda boyanın erken kurumasını önler ve boya sarfiyatını azaltır. UYGULANACAK YÜZEYLER Alçı özelliğini yitirmiş düşük kaliteli emici plastik boyalı yüzeyler, gaz beton vb. çok emici ve/veya tozuma karakterli yüzeylerde tüm iç cephe plastik ve silikonlu boya uygulamalarından önce astarlama işleminde kullanılır. UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sağlam, astar ve son kat boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Boya yapılacak yüzeyler, her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan temizlenmeli ve gerekli yüzey düzeltme işlemleri yapılmalıdır. Beton, brüt beton ve yeni sıvalı yüzeylerde priz sürelerine uyulmalıdır (28 gün). Alçı ve benzeri yüzeylerde zımpara yapıldıktan sonra yüzeyin hafif nemli bir bezle tozu alındıktan sonra Momento Şeffaf Jel Astar uygulamasına geçilmelidir. Momento Şeffaf Jel Astar uygulamasından 4-6 saat sonra boya uygulaması yapılmalıdır. Uygulama esnasında ve ürünlerin tam kuruması tamamlanıncaya kadar, ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile 30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir, yüzeyler dondan korunmalıdır. Kesinlikle Airless (püskürtme) yöntemi ile uygulanmamalıdır. Ürünlerimizin, 30.06.2007 tarih 26568 no.lu İnşaat Genel Teknik Şartnamesine uygun yapılan alt yapı yüzeylerinde uygulanması gerekmektedir. İNCELTME Kullanıma hazırdır, kesinlikle inceltilmemelidir. Üründe inceltme yapıldığı zaman damlatma ve sıçratmama özelliğini yitirmektedir. KURUMA SÜRESİ (20ºC, %65 HR’de) Dokunma kuruması : 20 dk Boya uygulama : 4-6 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir). SARFİYAT Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Litre ile tek katta 15-20 m 2 alan astarlanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver