6
Astar Boyalar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Filli Boya Momento Silan 7.5lt 10 Kg (LÜLETAŞI)

1.139,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Momento Silan 7.5lt 10 Kg (LÜLETAŞI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PİA YAPI AVM Satıcı Ünvanı: PİA MADENCİLİK NAKLİYAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540591108
    Bu ürün PİA YAPI AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Ağırlık 20 kg ve üstü
Geri Bildirim Ver

Filli Boya Momento Silan 7.5lt 10 Kg (Lületaşı)

Momento Silan, Filli Boya tarafından üretilmiş ve yeni nesil özellikleriyle kullanıcılarına uzun süreli memnuniyet sunmayı amaçlayan bir iç cephe boyasıdır. Silinebilir ve yıkanabilir özellikleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan ve kullanıcılarından yüksek oranda olumlu yorumlar alan Filli Boya Momento Silan, geniş renk kartelası sayesinde de sizlere pek çok seçenek imkanı sunmaktadır. Su bazlı özelliği sayesinde hem leke tutmaması hem de inatçı lekeler oluştuğunda dahi temizlik kolaylığı sağlaması gibi avantajlarıyla alanında kullanıcıların gözdesi olma yolunda ilerlemeyi hedeflemektedir.

 
  • Filli Boya Momento Silan Lületaşı, lületaşı renginin eşsiz güzelliği ve Filli Boya kalitesini harmanlayarak kalıcı sonuçlara ulaşma garantisi vermektedir.
  • İç cephe boyası olarak kullanıldığı için kullandığı tüm mekanlara ferah bir hava katarak iç mekanların çok daha geniş görünmesine yardımcı olmaktadır.
  • Kolay ve rahat temizlik imkanı sunar.

Filli Boya Momento Silan Özellikleri

Filli Boya Momento Silan Özellikleri

Filli Boya Momento Silan, yeni nesil bir teknoloji olan Aktif Silikon Teknolojisi ile beraber geliştirilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Aktif Silikon Teknolojisi, beraberinde getirdiği tam silinebilirlik ve yıkanabilirlik özellikleri de olmak üzere kullanıcılara pek çok avantaj sağlamaktadır. Özellikle yaz mevsimlerinde daha sık kullanılan yaşam alanları arasında yer alan balkonlarda kullanıldığında hem ferahlatıcı etkisiyle hem de açık havanın getirdiği toz ve kirlerle mücadele konusunda bir öncüdür. Balkonlarda yaratılan yaşam alanları, özellikle de şehirlerde yaşayan kullanıcılar için çok önemlidir ve bu alanları mümkün olduğu kadar sakinleştirici bir etkiyle kullanmak isteyenler için Filli Boya Momento Silan Lületaşı, maksimum performans sağlayacak bir üründür. Özellikle güneş ışığı alamayan balkonlar ya da iç mekanlar için kullanıldığında güneş ışığının sağladığı ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkiyi bulmak da mümkün olacaktır.

 

Filli Boya Momento Silan Avantajları

Filli Boya Momento Silan Avantajları

Filli Boya Momento Silan’ın en büyük avantajlarının, silinebilme ve yıkanabilme olduğu bilinmektedir. Bunlara ek olarak mekanlarda yarattığı ferahlık etkisi de kullanıcılarına büyük avantaj sağlamaktadır. Bu ferahlatıcı etkinin en önemli nedeni Filli Boya Momento Silan’ın ipeksi mat bir dokuya sahip olmasıdır. İpeksi mat bir doku, parlaklık derecesiyle ilişkilidir ve mat ile yarı mat arasında bir parlaklığı ifade eder. Bu boyadan tam performans alınabilmesi için yüzeylerin düzgün olması gerekmektedir. Su bazlı bir içeriğe sahip olan Filli Boya Momento Silan Lületaşı 7.5lt 10 kg, aynı zamanda uygulama açısından da kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu durum kullanıcıların işçilikten tasarruf yapmasına da yardımcı olur. Diğer boyaların aksine, sürtünmelere karşı da bir koruma sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Bu sayede istenilen her türlü yüzeyde kullanıma uygundur.

 

Filli Boya Momento Silan Fiyatları ve Yorumları

Filli Boya Momento Silan Fiyatları ve Yorumları

Filli Boya Momento Silan Lületaşı’nın uygulanması ve kullanımı da oldukça kolaydır. Boya yapılırken su bazlı bir içeriğe sahip olduğu için kötü bir koku barındırmaz ve çevreye zarar vermez. Düz bir yüzeye kolaylıkla uygulanabilir ve örtücülüğü fazla olduğu için hata yapma olasılığı oldukça düşüktür. Uygulandığı yüzeylerle bütünleşme açısından hiçbir sıkıntı yaratmayan bu boya, uygulandığı yüzeye kolaylıkla yayılır. Boya bir kez yapıldıktan sonra kullanıcılar istedikleri kadar temizlik işlemi yapabilirler, bu işlemlerin hiçbirisi boyanın ilk günkü rengini kaybetmesine neden olmaz. Uygulandığı yüzeyi dışarıdan gelebilecek toz ve kirlere karşı korur. Üstün bir dayanma gücü sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Filli Boya Momento Silan Lületaşı fiyat ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü sayfadan hemen sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Filli Boya Momento Silan Lületaşı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.