Filli Boya Panel Kapı Boyası Seti Su Bazlı Yarı Mat 2,5 L Inci Kullanıma Hazır Fırça Band Zımpara Hışır Örtü

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Panel Kapı Boyası Seti Su Bazlı Yarı Mat 2,5 L Inci Kullanıma Hazır Fırça Band Zımpara Hışır Örtü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soylu yapı Satıcı Ünvanı: HASAN ALİ SOYLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760354008
    Bu ürün Soylu yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OCAKTAN YAPI MARKET ÖZEL SERİSİDİR.YENİ TARİHLİ BOYA GÖNDERMEKTEYİZ. BAŞKA SATICILARDAN ALMAYINIZ ! ALDIĞINIZDA RENK TONU FARKI YA DA GÖNDERİLEN MALZEMELERDE KALİTE FARKI OLABİLİR. BOYA İLE FIRÇA , BAND , HIŞIR ÖRTÜ VE ZIMPARA KAĞIDI GÖNDERİYORUZ Su Bazlıdır ve Yarı Mat görünümlüdür. Kullanıma Hazırdır ve uygulama öncesi Astar Gerektirmez. Gerekli durumda maksimum %5 su ile inceltilebilir. Fırça ve rulo ile uygulanabilir. TÜM yüzeylere ( Poliüretan , Selülozik , Sentetik ,ve su bazlı boyalar ile boyanmış yüzeylere mükemmel yapışma özelliği vardır. Panel kapılarda ( darbelere çizilmeye suya ve evdeki diğer kimyasallara karşı dayanıklı bir yüzey oluşturur. Panel kapının ahşap dokusunu kapatmaz. Sararmaya karşı maksimum dirençlidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mat
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver