Finish Klasik Jel 1300 ml Bulaşık Makinesi Deterjanı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
9.5
merchant-badge-image
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Klasik Jel 1300 ml Bulaşık Makinesi Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikkayalar Satıcı Ünvanı: ÖZÇELİKKAYALAR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ PETROL TARIM VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0674008098500018 Vergi Kimlik Numarası: 6740080985
    Bu ürün Çelikkayalar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Klasik Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı, leke bırakmayan jel formülü sayesinde bulaşıklarınızda hiç kalıntı bırakmadan mükemmel bir temizlik ve parlak bir görünüm sağlar. Finish Klasik Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı, sağladığı üstün temizlik ve parlaklığın yanı sıra jel formülü ile ürün, bulaşıklara herhangi bir zarar gelmesinin de önüne geçer. Bardaklarınıza zarar vermeden hassas temizlik sağlar. Kısa programlarda etkili, derinlemesine temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
  • Ek Özellik Endüstriyel
Geri Bildirim Ver

Finish Klasik Jel 1300 ml Bulaşık Makinesi Deterjanı

Ailenizi, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayıp güzel yemekler yapabilir, onlarla unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Yemek sofraları güzel anılar biriktirmek için oldukça ideal alanlardır. Bununla birlikte yemeklerden sonra tabak, bardak, kaşık-çatal takımı, tencere gibi mutfak araç gereçlerinde yemek kalıntıları kaldığı için bunları temizlemek zorlayıcı olabilir. Finish marka bulaşık makinesi deterjanı bu tarz sorunlarınız için size yardımcı olur. Benzersiz formülü sayesinde makinenizde yıkadığınız bulaşıklar tertemiz olur. Yemek artıklarından tam anlamıyla arınan parçalar, parlaklığıyla da dikkat çeker. Finish jel bulaşık makinesi deterjanı 1300 ml bulaşıklarınıza zarar vermez ve çiziklerin oluşmasını engeller. Böylece önceden yaşadığınız sorunları ortadan kaldırır. Anında çözülebilen formül yapısına sahiptir. Bu yüzden bulaşıklarınızda deterjan kalıntıları bırakmaz. Makinenin haznesine eklenerek kullanılır. Siz de bu ürünle etkili bir şekilde bulaşıklarınızı temizleyebilirsiniz.

  • Jel form
  • Uzun süreli kullanım
  • Etkili formül

Kullanışlı Finish Jel 1300 ml Makine Deterjanı Özellikleri

Kullanışlı Finish Jel 1300 ml Makine Deterjanı Özellikleri

Bulaşıkları elde yıkama döneminin geride kaldığı, teknolojinin gitgide ilerlediği bir çağın içinde bulaşık makineleri sürekli olarak gelişir. Bulaşık makineleri birçok yönden size fayda sağlar. Bulaşık yıkayarak geçireceğiniz zamanı azaltır. İşlerinizi daha verimli bir şekilde yapmanızı sağlar. Elde yıkamaya oranla hem çok büyük bir su tasarrufu sağlar hem de bulaşıkları daha hijyenik bir şekilde temizler. Bulaşık makinelerinin daha verimli kullanılması mümkündür. Bu konuda bulaşıkları yıkamak için kullanılan ürünler önemli faktörler arasında yer alır. Finish bulaşık makinesi deterjanı klasik jel 1300 ml makinenize zarar vermez, etkili bir kullanım sağlar. Böylece bulaşıklarınız istediğiniz gibi parlaklık sağlar. Bulaşıklarınızı %100 performansla temizler. Özel yapısıyla jel deterjan anında çözünür, çizik ve kalıntı bırakmadan temizlik elde etmenizi sağlar. Siz de bu kullanışlı üründen yararlanabilirsiniz.

Avantajlı Finish Klasik Jel 1300 ml Makine Deterjanı Fiyatı

Avantajlı Finish Klasik Jel 1300 ml Makine Deterjanı Fiyatı

Bulaşık deterjanları birçok yapıda olabilir. Jel formda olan deterjanlar mutfak gereçleriniz için kolaylıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Yeni ve özel bir formüle sahiptir. Hassas bir temizlik sağlar. Makinenizin deterjan haznesine yeterli miktarda koyabilirsiniz. Kolayca çözülür, böylece kalıntı bırakmaz. Eşyalarınızda derinlemesine temizlik sağlar. Cam, porselen ve metal eşyalarınız için güvenle kullanabilirsiniz. Tencerelerinizde kalan yemek artıklarından kurtulmanızı sağlar. Cam ürünlerinizi matlaştırmaz, ışıl ışıl parlak bir görüntü sunar. Hızlıca etki yaratarak kısa sürede temiz bulaşıklara sahip olmanızı sağlar. Finish Classic jel 1300 ml bulaşık makinesi deterjanı fiyatı tüm bu özellikler neticesinde belirlenir. Tüm bulaşıklarınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Derinlemesine temizlik sağlayarak mutfak gereçlerinizi tekrar temizlemenize gerek kalmaz. Finish jel bulaşık makinesi deterjanı tasarruf sağlar. Ürünü 52 yıkamaya kadar kullanabilirsiniz. Size uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Etkili Finish Klasik 1300 ml Makine Deterjanı Yorumları

Etkili Finish Klasik 1300 ml Makine Deterjanı Yorumları

Jel formunda olan bu ürünü kullanan birçok müşteri bulunur. Finish Classic jel 1300 ml bulaşık makinesi deterjanı yorumları sayesinde kişilerin ürün ile ilgili olumlu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Müşteriler jel deterjan kullanmaktan memnun kalırlar. Ürünün takdir gören birçok özelliği bulunur. Müşteriler ürünün kokusunu beğenirler. Jel deterjan mutfak gereçlerini yemek artıklarından oluşan kötü kokulardan arındırır ve temiz bir koku sunar. Yıkamadan sonra makineyi açtığınızda fresh bir koku sizi karşılar. Bunun yanında müşteriler kolay çözülme özelliğinden de bahsederler. Bulaşıklarınızda yemek artıkları kalmasını önler ve derinlemesine temizlik elde etmenizi sağlar. Hassas ve değerli yemek takımlarını güvenle Finish Classic jel 1300 ml bulaşık makinesi deterjanı kullanarak yıkarlar. Siz de jel formundaki deterjanı gönül rahatlığı ile kullanabilir ve ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.