Finish Quantum Hepsi Bir Arada 60 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (60 x 1)

320 TL
(5,33 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
800 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Quantum Hepsi Bir Arada 60 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (60 x 1)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1865220329805198 Vergi Kimlik Numarası: 1420731216
    Bu ürün BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Quantum 60 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Yıkama Sayısı 61-100
Geri Bildirim Ver

Finish Quantum 60 Tablet Bulaşık Deterjanı ile Derin Temizlik

Mutfağın en önemli yardımcılarının başında gelen bulaşık makineleri; bulaşıkları daha az su ve daha az elektrik harcayarak yıkaması sayesinde hem enerji hem de su tasarrufu sağlar. Bulaşıkları yüksek sıcaklıklarda yıkama avantajı ve içerisine eklenen temizlik ürünleri ile en iyi temizleme performansını sunar. Birçok avantajının yanında bulaşıkların yıkanma süresini kısaltan ve kullanıcısına zaman tasarrufu sağlayan bulaşık makinelerinin en gerekli ve en önemli malzemesi olarak bulaşık makinesi deterjanları yer alıyor. Finish bulaşık makinesi deterjanı Quantum tablet 60’lı, yıkama performansını olumlu etkiler ve sunduğu hijyen ile kullanıcılarını memnun eder. Finish Quantum 60 tablet; jel ve toz birleşimi sayesinde en zor lekeleri tek yıkamada çıkarma gücüne sahiptir. Çok bölmeye sahip yeni kapsül teknolojisi ile üretilmiş olup diğer ürünlere oranla daha az kimyasal bulundurur.

  • Her Lekede Etkili Formül
  • Uzun Süren Parlaklık
  • Mükemmel Temizlik

Finish Quantum 60 Tabletin Güçlü Teknolojisi ile Mükemmel Hijyen

Finish Quantum 60 tablet likit powerball, jel ve toz deterjandan oluşan çok bölmeli teknolojiye sahiptir. Likit powerball bölmesi ile parlak ve buğusuz görünüm, jel bölmesi ile yağları kolayca sökme ve toz deterjan bölmesi ile en zor kirleri temizleme özelliği sunarak hijyenik bir yıkama sunar. İçeriğindeki ürünlerle yağ sökücü ve çamaşır suyu etkisi sağlar. Ambalajsız tableti ile kolayca kullanım sağlar. Finish Powerball Quantum 60 tablet, sahip olduğu güçlendirilmiş parlatma vecam koruma etkisi ile yumuşak sular kadar sert sularda da etkili olur. Bulaşıklardaki en zor lekeleri ve yemek artıklarını yok ederek uzun süreli ve göz alıcı parlaklık sunar. Bulaşıkların yanında makinenin ulaşılamayan kısımlarını da derinlemesine temizleyerek kireci önler, bulaşık makinesinin performansını ve kullanım ömrünü uzatır. Her yıkamada 57 litre su tasarrufu sağlar.

Quantum 60 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı ile Yüksek Performans

Finish Quantum 60 tablet, 60 yıkamada kullanılır. Düşük sıcaklıkta etki göstererek enerji ve sudan tasarruf sağlar. Cam, porselen, seramik, plastik ürünlerde olduğu kadar paslanma çelik ürünlerde de parlatma gücüne sahiptir. Bulaşık makinesi deterjan fiyatları; içeriklerinde bulunan ürünlere ve sunduğu temizleme performansına göre değişkenlik gösteriyor. Finish Quantum 60 tablet fiyatı da satın alacağınız miktara ve ürüne göre değişkenlik gösteriyor. Alacağınız ürün miktarını kullanım sıklığınızı dikkate alarak belirleyip bulaşık makinenize ve bütçenize en uygun Finish Quantum tablet deterjanı seçebilirsiniz. Quantum 60 tablet bulaşık makinesi deterjanı, yeni ve güçlendirilmiş formülü sayesinde her yüzeyde ve en zor kirlerde dahi etkili sonuç alabilmesi ile kullanıcısını memnun etmeyi başarmaktadır. Sağladığı yüksek performans bulaşıkların makinede en iyi şekilde yıkanmasını ve etkili sonuç vermesini sağlamaktadır.

Finish Quantum Tablet Sayesinde Uzun Süren Mükemmel Parlaklık

Finish Quantum 60 tablet ambalajsız paketi sayesinde kolayca kullanılır ve makine içerisinde hızlıca çözünür. Jel ve toz birleşimiyle üretilmiş tabletler bulundurduğu ön yıkama, kireç çözücü, cam koruyucu, çamaşır suyu, filtre koruyucu etkisi sayesinde bulaşıklarda ekstra hijyen sağlıyor. Bulaşıklardaki ve makine içerisindeki bakterileri derinlemesine temizliyor. Durulamadan sonra hızlı kurutma etkisi ile lekelenmeleri önler. Tabak, bardak, çatal, kaşık ve bıçakların çizilmesini önlerken daha uzun süre parlamasını sağlayarak kullanım ömrünü uzatır. Quantum 60 tablet bulaşık makinesi deterjanı; etkili formülü ve 14 kat güçlü performansı sayesinde LG, Beko, Altus, Arçelik, Samsung, Bosch, Siemens, Profilo gibi önemli bulaşık makinesi üreticileri tarafından çokça önerilmektedir. Quantum 60 tablet bulaşık makinesi deterjanı yorumlarını inceleyerek bulaşık makinenize, isteklerinize ve bütçenize en uygun Finish bulaşık makinesi deterjanını seçebilirsiniz. Seçtiğiniz bulaşık makinesi deterjanını Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.