Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet

322,90 TL
(4,97 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYKILIÇGROSS Satıcı Ünvanı: EYMEN GLOBAL TEMİZLİK GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383087004300001 Vergi Kimlik Numarası: 3830870043
    Bu ürün AYKILIÇGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 65 TABLET BULAŞIK DETERJANI MAX

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet

Finish Quantum Max 65 kapsül deterjan tablet yeni geliştirilen üstün formülü ile size zaman ve efor kazandırır. Güçlendirilmiş olan bu formül, bulaşıkların makineden en temiz hali ile çıkmasını sağlar. Düzenli kullanımla makinenizin performansını da artıran Quantum Max 65'li ambalajıyla ekonomik alternatiflerden biridir. Alanında uzman bir kimyager kadrosu olan marka, gelişen teknolojiyi sonuna kadar kullanırken çevreye karşı olan sorumluluk bilinciyle hareket eder. Suyun en çok tüketildiği zamanlardan biri olan bulaşık akıtma işlemi, doğal kaynakların tüketimini hızlandıran olumsuz bir faktördür. Bu ürünü kullanarak tabaklarınızı sadece sıyırarak makineye dizebilir ve muhtemel israfları büyük ölçüde engelleyebilirsiniz. Bu şekilde de hem çevre sağlığına hem de bütçenize büyük katkıda bulunabilirsiniz.

  • Ekonomik çoklu paket avantajı
  • Geri dönüşümlü ekolojik ambalaj
  • Kusursuz parlaklık ve temizlik sunan formül

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Özellikleri

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Özellikleri

Finish Quantum 65 tablet 3 bölmeden oluşan kapsül teknolojisine sahiptir. Geliştirilmiş olan en güçlü formüllerden biri olan Quantum Max, Finish markasının popüler alternatiflerinden biridir. Kurumuş yemek artıklarını ve salça gibi lekeleri sudan geçirmeden yıkamanız ve etkili sonuç almanız için özenle formüle edilen ürün, power jel kısmı ile yağları söker. Likit formdaki powerball ise kusursuz bir parlaklık için devreye girer. Agresif kimyasal bileşenlerin kullanılmadığı ürün bulaşıkları çizmeden temizleyerek parlatır. Minimum kimyasal ile maksimum performans vadeden bu kapsüller bardak gibi cam eşyalara hassas davranarak hiç olmadığı kadar parlamasını sağlar. Finish Quantum Max bulaşık makinesi tableti 65'li paketi ile size uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Puanları ve yorumları ile dikkat çeken bu ambalajdan satın alarak siz de keyifli bir bulaşık temizliğini deneyimleyebilirsiniz.

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Yorumları

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Yorumları

Finish Quantum Max 65 kapsül deterjan tablet kullananlar ürünün hem yıkama hem de parlatma performansından memnun kaldıklarını belirtirler. Deneyimlerini yorumlar bölümü üzerinden paylaşan müşteriler, bulaşık makinelerinde mevcut olan kokunun kesilmesinden ve güzel koku ile çıkan eşyaları kullanmaktan keyif aldıklarının altını çizerler. Bir yandan yıkama yaparken bir yandan kireç önleyici formülü ile boruların temiz kalmasına katkıda bulunan Finish Quantum Max 65 kapsül deterjan tablet yorumları ve puanları olumlu geri bildirimler içerir. Ürün sayesinde bulaşıklarınızı kısa veya ekonomi programlarını seçerek yıkayabilir, enerji ve sudan büyük ölçüde tasarruf edebilirsiniz. Bu üstün formül, yıkadığınız materyallerin cinsine bakmaksızın etkili sonuçlar almanızı sağlar. Finish Quantum Max 65'li ile porselen tabakları, cam bardakları, çelik çatal kaşık bıçak setlerini veya melamin kahvaltılıklar gibi farklı materyalleri güvenle yıkayabilirsiniz.

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Fiyatı

Finish Quantum Max 65 Kapsül Deterjan Tablet Fiyatı

Tek yıkamada ağır kirleri temizleyen ve sizi yeniden yıkamak zorunda bırakmayan Quantum Max bütçe dostu rakamlarla sunulur. Finish Quantum Max 65 kapsül deterjan tablet satın alanlar avantajlı bir alışveriş yapmış olmanın keyfini yaşarlar. Finish sizi bulaşıkları makineye yerleştirmeden önce fırçalama ya da yıkama zahmetinden kurtarır. Zorlu lekelerin üstesinden gelirken ön yıkamaya ihtiyaç duymayan tabletler hem bütçenizi hem çevreyi korur. Yapmanız gereken tek şey tabletin jelatinini açmadan makinenin deterjan gözüne yerleştirmek ve dilediğiniz yıkama programını seçmektir. Ürün sayesinde işlerinizi kısa sürede bitirebilir, kendinize, ailenize ve diğer işlerinize vakit ayırabilirsiniz. Finish Quantum Max 65 kapsül deterjan tablet fiyatı dönemsel kampanyalarla indirim fırsatları da yaratır. Siz de bu fırsatları Trendyol üzerinden inceleyerek siparişinizi oluşturabilir ve dilerseniz birkaç paket ürün satın alarak stok yapabilirsiniz.