4
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Finish Ultimate Hepsi Bir Arada 85 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
441,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Ultimate Hepsi Bir Arada 85 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaldosSPM Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SaldosSPM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Quantum Ultimate 85 Tablet...

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Hacim 1 - 2 L
  • Yıkama Sayısı 61-100
Geri Bildirim Ver

Finish Quantum Max 85 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti

Finish Quantum Max 85 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti, elde yıkama zahmetine son veren eşsiz bir temizlik sunar. Özel olarak geliştirilen Quantum Activblu’nun mavi parçaları sayesinde kurumuş lekeleri bile kolaylıkla çıkarır. Bulaşıkları sudan geçirmenize gerek kalmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elde yıkama yapmadan bütün işi tabletin yüksek temizlik gücüne bırakarak avantajlı bir kullanım elde edebilirsiniz. Bu sayede hem çevreyi hem de cebinizi koruyabilirsiniz. Ortalama 57 litre su tasarrufu yapabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu işlevsel temizlik sayesinde eşyalarınıza zarar vermeden rahatlıkla temizler. Bulaşık makinenizin da sağlığını düşünen ürün, hiçbir gideri tıkamaz. Aynı zamanda kirlerden tıkanan su kanallarını açar. Bu sayede derinlemesine temizlik sağlar. Bütün bulaşık makinelerine uyumlu olan ürün, kolaylıkla yerleştirilebilir. Ürün, jel yapısıyla kolaylıkla makine içerisine dağılır.

  • 85 yıkama
  • Tasarruflu kullanım
  • Koruyucu temizlik

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Finish Quantum Max 85 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti kullananlar, birçok fonksiyondan faydalanır. Benzersiz temizlemenin yanı sıra çelik eşyalarınızı korozyona karşı korur. Metaller su altında kolaylıkla paslanabilir. Bu ürün sayesinde metal eşyalarınızı gönül rahatlığıyla bulaşık makinenize atabilirsiniz. Ürün, korozyona karşı koruyucu formülü sayesinde eşyalarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürür. Bardakların parlaklığı söz konusu olduğunda da puslu görünüm oldukça can sıkıcıdır. Finish Quantum ile bu sorundan kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Durulama anında hızla yayılan, tabletin üstündeki güçlendirilmiş kırmızı Power Jel sayesinde gümüş eşyalarınız ışıltısını korur. Likit Powerball jel sayesinde yağlı kalan kirli bulaşıkları tek yıkamada temizler. Toz deterjan bölümüyle de kurumuş lekelerle savaşarak derinlemesine temizlik sunar. Bu sayede 3 farklı tabletten alabileceğiniz özellikleri tek bir bulaşık tableti üzerinden kolay şekilde karşılayabilirsiniz.

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Kullananlar

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Kullananlar

Finish bulaşık makinesi tableti, makine içerisinde kolaylıkla çözünür. Cihaz içerisine kapsülünü bırakmaz ve kolayca erir. Ürünün 3 bölmeli yapıda üretilmesi sayesinde dengeli bir temizlik sunar. Ürün, her türlü sıcaklık altında kullanılabilir. Düşük sıcaklıkta performansından ödün vermeyen bir temizlik kalitesi sunar. Cihazınızı hangi programda kullanırsanız kullanın kolaylıkla uyum sağlayan ürün, turbo modlarda da aynı oranda temizlik sağlar. Kısa programlarda bile üstün temizlik gücünü korur. Finish Quantum Max 85 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti satın alanlar, cihazlar için başka ek temizlik ürünlerini kullanmadan rahat bir kullanım elde eder. Ayrı olarak satılan tuz, parlatıcı veya güzel koku sağlayan maddelerin hepsi Finish Quantum’da tek bir pakette üretilir. Mutfak eşyalarınızın temizliğini sağlarken aynı zamanda korumasını da üstlenir. Bu sayede fonksiyonlu bir kullanım avantajı elde edebilirsiniz.

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Kalitesi

Finish Quantum Max Bulaşık Makinesi Deterjanı Kalitesi

Finish Quantum Max 85 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti fiyatı, sağladığı avantajlar sayesinde oldukça uygundur. 85 adet yıkama yapabileceğiniz ürün sayesinde ekonomik bir kullanım elde edebilirsiniz. Yapılan su tasarrufuyla da birlikte bütçenize zarar vermez. Kirece karşı koruma sağlayan ürün, ağır kirli bulaşıklar için oldukça idealdir. Cihazınızın içerisinde görünmeyen bölgelere hızla erişir. Bu sayede cihazınız daha uzun süre arızalara karşı korunur. Ürün, eşyalarınızda jel izi bırakmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. Ürün hakkında değerlendirmeleri okumak için Trendyol’dan Finish Quantum Max 85 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti yorumları kısmına bakabilirsiniz. Tabletlerin birbirine yapışmaması adına paket içerisinden alırken ellerinizin ıslak veya nemli olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Ürün hazır pakette olduğu için doz ayarlaması yapmanıza gerek yoktur. Doğrudan makineye koyarak en zorlu lekelerin üstesinden gelebilirsiniz.