Finlux Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

2.969 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Finlux Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknofish Satıcı Ünvanı: TEKNOFİSH ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836044340000024 Vergi Kimlik Numarası: 8360443400
    Bu ürün Teknofish tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BTU (Isıtma Kapasitesi) 18000
  • BTU (Soğutma Kapasitesi) 18000
  • BTU Aralığı 12001 - 18000
  • Enerji Sınıfı A+
  • Inverter Var
  • Klima Türü Split (Duvar Tipi)
  • Maksimum Etki Alanı (m2) 45
  • Ses Seviyesi (dB) 25

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Isıtma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ Klima

Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ Klima

Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ Klima kullananlar farklı birçok yeni nesil ve ileri teknoloji nitelikteki özelliği sayesinde eşsiz bir deneyim yaşamaktadır. Görsel tasarımı, güvenli ve konforlu kullanım özellikleri, buz çözme ve turbo modu, LCD display özelliği gibi avantajlarına ek olarak uygun fiyatlar ile kullanıcıyla buluşarak yüksek tercih edilebilme niteliğine sahiptir.

  • Evlerde ve Ofislerde Kullanıma Uygun Pratik Boyut
  • R410A Çevre Dostu Gaz Tipi
  • A++ Enerji Teknolojisi

Kompakt Tasarımı ve Rahat Kullanımıyla Finlux FXAC Inverter Klima

Turbo çalışma ve buz çözme gibi kullanıcılara avantajlı kullanım sağlayan Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter klima, kampanyalı ve uygun fiyatları ile kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmekte. Ürün, sahip olduğu A++ özelliği sayesinde yüksek verimlilik sağladığı gibi düşük enerji harcamak gibi önemli bir fayda da sağlamaktadır. 18.000 BTU özelliği sayesinde istenen ısıtma veya soğutma performansının en kısa sürede elde edilmesini sağlayıp geniş alanlarda da tercih edilebilir. Bu özelliğiyle hem ev hem de ofis ortamı için uygun konuma gelmektedir. Konforlu kullanımı adına LCD Uzaktan kumandaya sahip Finlux 18 klima, Inverter özelliği sayesinde istenen oda ısısını daha düşük seviyede güç kullanarak yüksek tasarruflu kullanım sağlamaktadır. Ayrıca LCD özelliğe sahip kumandası, kullanımı şık ve konforlu bir hale getirmektedir. Nem Alma özelliği sayesinde ortamda gereken nem seviyesini sağlayarak avantajlı bir kullanım sağlar. Ayrıca uyku modu fonksiyonuna sahip Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU duvar tipi Inverter klima, çalışmaması gereken zamanlarda bu fonksiyonu sayesinde enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Çevre Dostu Gaz Tipi

Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ Klima Elektrik Tüketimi konusunda düşük enerji kullanımını maksimuma çıkararak tasarruflu bir kullanım sağlamakta. R410A gaz tipi kullanımıyla çevre dostu bir çalışma prensibine sahiptir. A++ kalitesine ek olarak kullanıcı tercihine uygun turbo çalışma özelliğinin yanında uyku modu fonksiyonu ile enerji tasarrufu konusunda da büyük avantajlar sağlamakta. Beyaz rengi ile estetik bir görünüme sahip olan duvar tipi Finlux 18000 BTU Inverter Klima, LCD Display özelliğiyle şıklık kazanmakta. Finlux 18000 Klima, A++ özelliği sayesinde yüksek performans arayanların beklentisini karşılayıp en yüksek tasarruf seviyesine ulaştırmaktadır. Ek olarak üfleme yönü hafızası sayesinde Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ Klima, açılıp kapatıldığında dahi ayarlanan yönde çalışmaya devam ederek konforlu bir kullanım sağlanmasını hedefler. Ayrıca filtresinin yıkanılabilme özelliği kullanıcıya temiz bir kullanım sağlamaktadır. Finlux 18 Klima, Auto Fan işlevi ile ortamda soğutma/ısıtma yerine sadece doğal rüzgar esintisi istenen durumlar da bu etkiyi başarıyla yaratarak çok işlevli kullanım konusunda ön plana çıkmakta. Ürün tasarımında pratik, modern ve kolay kullanım önemsenerek tüm özellikler bu faktör çerçevesinde eklenmiş durumdadır.

A++ Enerji Teknolojisiyle Düşük Enerji Tüketimi

Finlux FXAC Inverter 18 A++ klima uygun fiyatlı klima modelleri arasında, güçlü ve modern teknolojik özelleri ile diğerleri arasından sivrilmekte. Tüm özellikleri avantajlı, tasarruflu, pratik ve verimli bir kullanım sağlamaya yönelerek belirlenmiş olan Finlux FXAC Inverter 18000 BTU A++ klima elektrik tüketimi konusunda tasarruf sağlamak gibi büyük avantajlar sağlamaktadır. Kullanıldığı ev, işyeri, ofis gibi tüm ortamlarda yüksek verim sağlanması adına Inverter teknolojisine sahip olarak tasarlanmış olup 18000 BTU seviyesiyle duyulan ısınma/soğutma ihtiyacını da en yüksek düzeyde karşılamayı hedeflemektedir. R410A gaz tipi kullanımı sayesinde çevre dostu bir niteliğe sahip olmakla beraber uyku modu gibi birçok ekstra teknolojik özelliği sayesinde de enerji tüketimine duyarlı şekilde tasarlanmış bulunmakta. Ayrıca buz çözme özelliği sayesinde Finlux FXAC Inverter 18 A++ klima, ortamdaki ısı seviyesini enerji tasarrufu sağlayarak korumaya devam etmektedir. Eklenen Turbo çalışma özelliği sayesinde bulunan ortamı en hızlı şekilde ısıtıp soğutma özelliğine sahiptir. Tüm bu özellikleri göze alındığında Finlux 18 klima, uygun fiyatlarıyla orta segment için yüksek avantaj sağlayan bir tercih konumunda bulunup Trendyol aracılığıyla kullanıcılarla buluşabilmektedir.