Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

3.555 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEM TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BEYAZ EŞYA MERKEZİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167053614200016 Vergi Kimlik Numarası: 1670536142
    Bu ürün BEM TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klima Türü: Split (Duvar Tipi) BTU Soğutma Kapasitesi: 18000 Inverter: Var Ses Seviyesi: 25 dB Sessizliğin Keyfini Hissedin Finlux FXAC 18 A+ 18000 BTU Inverter klima, 25 dB düşük ses seviyesinde iklimlendirme işlemini gerçekleştiriyor. Ürünün hassas ses seviyesinde çalışması konforlu ve rahat bir kullanım deneyimi sunuyor. Ürünün ambalaj içeriğinde Finlux klimanın yanı sıra uzaktan kumanda cihazı, garanti belgesi ve detaylı kullanım kılavuzu bulunuyor. Finlux Markası 1946 yılında kurulan Finlux markası, Türkiye'nin en köklü teknoloji markaları arasında bulunan Vestel tarafından 2006 yılında satın alınarak şirket bünyesine alındı. Ürün gamında klimanın yanı sıra ev elektroniği ve ev sinema sistemleri, LED TV gibi farklı ürün çeşitleri yer alıyor. Ekonomik İklimlendirme Çözümleri Finlux klima modelini ev ve iş yerinizin, ofisinizin iklimlendirme ihtiyaçları için kullanabilir, işlevsel fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. Ürünün orta segmentte ve ekonomik ürün skalasında yer alıyor olması çok yönlü bir satın alma avantajı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver