firdevsi hobi Sabır Kumbarası - Siyah

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

firdevsi hobi Sabır Kumbarası - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİRDEVSİ Satıcı Ünvanı: FİRDEVSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2750043016
    Bu ürün FİRDEVSİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜP KUMBARA, AÇILMAZ, KIRILMAZ, 1.SINIF STATİK BOYALI UZUN SÜRELİ BİRİKİMLERİNİZDE AÇILAMAMA ÖZELLİĞİ Yükseklik : 40 CM Çap : 25 CM

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Firdevsi Hobi Sabır Kumbarası - Siyah

Bozuk paraları ve kağıt paraları bir alanda biriktirmek süreç sonunda toplu miktarda paraya sahip olmanızı sağlar. Kumbaraların açılabilir özellikte olması birikim sürecini yavaşlatan ve verimi düşüren durumların başında gelir. Bu gibi durumların önüne geçmek için tasarlanan Firdevsi Hobi sabır kumbarası - siyah açılmaz yapısıyla öne çıkar. Tüp kumbara formuna sahip olan ürün yalnızca para girişlerinin yapıldığı delik bir alana sahiptir. Siyah renkli görüntüsüyle öne çıkan ürün evlerde ve çalışma alanlarında kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Sağlam bir yapıya sahip olan ürün tamamen doldurulduktan ve birikim süreci sonlandıktan sonra kırılarak, kesilerek açılır. Paraların ulaşılabilir bir alanda olmaması nedeniyle uzun süreli birikimler için ideal bir yapıya sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünü kullanarak uzun vadeli birikimler yapabilir, paranızı güvenli bir alanda saklayabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Eğlenceli tasarım
  • Kaliteli boya yüzeyi

Dayanıklı Yapısı ile Firdevsi Hobi Kumbara Modeli

Dayanıklı Yapısı ile Firdevsi Hobi Kumbara Modeli

Kumbarada para biriktirmek geleneksel birikim yollarından bir tanesidir. Kumbaraların zayıf forma sahip olması, açılabilir ve kırılabilir olması para biriktirme sürecine ket vuran noktalardan bir tanesidir. Bozuk para ya da kağıt paraya ihtiyaç duyulması durumunda kumbaranın kırılması uzun süreli birikimlerin verimini azaltır. Bu gibi durumların yaşanmaması adına kırılmaz bir yüzeye sahip olacak şekilde tasarlanan ürün, uzun süre boyunca yüklü miktarda para biriktirmenizi sağlar. Birikim yapılan alanın içerisinde bulunan paranın azalmaması için karıştırmayı ve para almayı engelleyen yapısıyla öne çıkan ürün sabırlı bir şekilde para biriktirmenizi sağlar. Eğlenceli bir isme sahip olan sabır kumbarası içerisinde bulunan paraya uzun süre boyunca dokunulamayacağı için bu şekilde adlandırılır. Dayanıklı dış yapısıyla sağlam bir duruş sergiler. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünü kullanarak paranızı verimli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Uzun Süreli Birikim İçin Firdevsi Hobi Kumbara Modeli

Uzun Süreli Birikim İçin Firdevsi Hobi Kumbara Modeli

Sağlam yapısıyla kırılmalara ve darbelere karşı dayanıklı bir duruşa sahip olan ürün uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Paralarınızı güvenli bir alan içerisinde uzun süre boyunca muhafaza etmenizi sağlar. Dış yüzeyi siyah renge sahip boya kullanımıyla renklendirilir. Ürünün renklendirilmesinde kullanılan malzeme 1. sınıf statik toz boyadır. Çizilme ve renk atması gibi durumların yaşanmasını engelleyen bir yapıya sahiptir. Statik toz boya pürüzsüz bir görünüm sağlayarak ürünün şık bir duruşa sahip olmasını sağlar. Kırılmaz ve parçalanmaz yapısıyla öne çıkan ürün uzun vadeli birikimler için ideal bir yapıya sahiptir. Para girişinin yapıldığı alan çeşitli aparatların kullanımıyla genişletilir. İhtiyaçlarınıza uygun olarak kullanabileceğiniz ürün 15 bin TL birikim yapabileceğiniz geniş bir kapasiteye sahiptir. Avantajlı özellikleriyle öne çıkan Firdevsi Hobi sabır kumbarası - siyah kullananların beğenisini toplar.

Bütçe Dostu Firdevsi Hobi Kumbara Ürün Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Firdevsi Hobi Kumbara Ürün Fiyatları ve Yorumları

Solvent içermeyen çevre dostu boya kullanımıyla renklendirilen ürün, şık bir duruşa sahiptir. İş yerlerinde ve evlerde kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Geniş iç hacmiyle yüklü miktarda birikim yapmanızı sağlar. Sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de kullanıma uygundur. Siyah boya kullanılarak renklendirilen gövde kısmı pürüzsüz bir görünüme sahiptir. Yaşam alanlarına renk katan ürün, açılmaz yapısıyla uzun süre boyunca birikim yapmanızı sağlar. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol ayrıcalığıyla elde edebilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Firdevsi Hobi sabır kumbarası - siyah fiyatlarına göz atarak bütçe dostu seçenekler üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünün kullanımı, görüntüsü ve hacmi konusunda bilgi sahibi olmak için Firdevsi Hobi sabır kumbarası - siyah yorumlarına göz atabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle uzun vadeli birikimler yapabilir, paranızı güvenli bir alanda muhafaza edebilirsiniz.