FırsatVar 2 Adet Düğme Görünümlü Iğne Iplik Saklama Dikiş Kutu 5 Bölmeli Plastik

281,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FırsatVar 2 Adet Düğme Görünümlü Iğne Iplik Saklama Dikiş Kutu 5 Bölmeli Plastik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her türlü takı, dikiş, kırtasiye ürünlerinizi içerisinde saklayabileceğiniz ve şık tasarımı ile evlerinizde mutlaka bulunduracağınız Düğme Tasarımlı 5 Bölmeli Kapaklı Dikiş Kutusu. 5 bölmeli yapısı sayesinde dikiş, takı vb. aksesuar ürünlerinizi içerisinde karışmadan saklayabileceğiniz Düğme Tasarımlı 5 Bölmeli Kapaklı Dikiş Kutusu. Çok amaçlı olarak kullanılabilecek dikiş kutusu ile evlerinizdeki ufak eşyalarınızın dağınıklığına son ! Makas, iğne, dikiş ipleri vb. tüm nakış ürünlerini pratik kutu içerisinde muhafaza edebilirsiniz. 23.5 cm çapı sayesinde tüm dikiş malzemeleriniz rahatlıkla sığar. Dilerseniz makyaj ürünlerinizi de düzenleyici organizer kutu içerisinde bulundurabilirsiniz. 5 farklı uzunluktaki bölmeleri ile çok fazla işinize yarayacak kutu içerisine aynı zamanda ofis-kırtasiye eşyalarınızıda koyabilirsiniz. Dikiş Kutusu Özellikleri: Geniş iç hacim, 5 farklı bölme Çok amaçlı kullanım Sert plastik malzemeden üretim Renkler: Pembe, Turkuaz, Açık Yeşil Çok Amaçlı Dikiş Kutusu Ölçüsü: Çap: 23,5 cm Yükseklik: 6 cm NOT: Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver