FırsatVar 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı Açacağı

91,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FırsatVar 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı Açacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı AçacağıKavanoz, şişe vb. eşyaları açmakta zorlananlar için tasarlanmış 4 farklı açma dişine sahip Pratik Kavanoz ve Şişe Açacağı. Mutfağınızdaki her türlü şişe, kavanoz, kapak vb. eşyaları zorlanmadan açmak için tasarlanmış Pratik Kavanoz ve Şişe Açacağı. Şişe ve konserve açacağının özel tasarımı ve kullanımı sayesinde tüm konserve kapaklarını çok kolay bir şekilde açabilirsiniz. Şişe açacağı kola, gazoz kapaklarını açmak için de kullanabilirsiniz. Parmaklarınızı yormadan güçlü ve hızlı bir şekilde tüm kapak ve kavanozları açabileceksiniz. En çokta bayanların işine yarayacak kavanoz açıcı oldukça şık ve pratik bir yapıya sahiptir. Mutfağınızdaki kurtarıcınız olacak kavanoz açma aparatı ile dilediğiniz kavanoz ve konserveleri zorlanmadan açabileceksiniz. 4 farklı açma dişi sayesinde farklı boyutlardaki şişe, kapak veya kavanozları rahatlıkla açabilirsiniz. Kavanoz ve Şişe Açacağı Özellikleri: Güvenli bir şekilde kavanoz ve şişe kapaklarını kolayca açmanızı sağlar! Cam şişe kapakları, meşrubat, konserve açacağı vs. gibi 4 farklı açma dişi ile mutfağınıza büyük bir yardımcı!! Çok işlevli açacak ile açılması zor kapakları açmaya hazır olun. Kauçuk dişler kolayca kapakları kavrar ve sıkıştırır, böylece bir zarar vermeden kapağın açılmasını sağlar. Kapakları daha güvenli bir şekilde açmanıza yardımcı olur. Tutuşu ve kullanımı kolaydır. Bayanlar fazla güç kullanmadan açamadıkları kavanoz ve şişeleri artık kolayca açabilirler. NOT: Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir. Şişe ve Kavanoz Açacağı Ölçüleri: 23 cm x 9 cm. Çap Boyutları: Büyük Diş: 7.5 ~ 8.5 cm. Orta Diş: 5 ~ 7.5 cm. Küçük Diş: 3.5 ~ 5 cm. En Küçük Diş: 2 ~ 4 cm.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0 - 499 ml
  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Fırsatvar 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı Açacağı

Mutfakta pek çok iş için kavanoz kapağı açma aparatına ihtiyaç duyulur. Fırsatvar 4 boy sıkışmış şişe kavanoz kapağı açma aparatı açacağı ile mutfağınızdaki her türlü şişe ve kavanoz kapaklarını zorlanmadan açabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu özel tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde tüm kapakları çok kolay bir şekilde açabilirsiniz. Fırsatvar markalı bu 4 aparat, sahip olduğu yapısı sayesinde güvenli ve kolay bir şekilde dilediğiniz boyuttaki kapakları açmanıza olanak sağlar. Kola ya da maden suyu gibi cam şişeli içeceklerin kapağını açmak için şişe açacağı olarak da kullanabilirsiniz. Bu model; konserve ve kavanozlarınızı hem pratik hem de hızlı bir şekilde açabilmenize olanak sağlar. Hayat kolaylaştıran bu aparat sayesinde fazla güç sarf etmeden istediğiniz her kapağı kolaylıkla açabilirsiniz.

  • Pratik ve kolay kullanım
  • 4 farklı açma dişi
  • Çok işlevli yapı

Fırsatvar 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Açacağı Özellikleri

Fırsatvar 4 Boy Sıkışmış Şişe Kavanoz Açacağı Özellikleri

Mutfakta pek çok alanda işinize yarayacak olan bu kavanoz açma aparatı, oldukça şık ve pratik bir yapıya sahiptir. Her türlü şişe ve kavanoz kapaklarını zorlanmadan açmanızı sağlar. Bu noktada mutfaktaki kurtarıcınız haline gelir. 4 farklı açma dişi sayesinde farklı boyutlardaki kapak, şişe veya kavanozları rahatlıkla açabilirsiniz. Sahip olduğu kauçuk dişleri, kolayca kapakları kavrayıp sıkıştırır. Böylece şişelere, kapaklara ve kavanozlara bir zarar gelmeden kolayca kapakların açılmasını sağlar. Tutuşu ve kullanımı oldukça kolaydır. 23x9 cm şeklinde ölçülere sahiptir. Büyük dişinin çapı 8 cm, orta dişinin çapı 7.5 cm, küçük dişinin çapı 5 cm ve en küçük dişinin çapı 4 cm şeklindedir. Sahip olduğu bu ölçüler, her boyutta kavanoz ve kapakları fazla güç sarf etmeden kolaylıkla açabilmenizi sağlar. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Fırsatvar 4 Boy Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı Yorumları

Fırsatvar 4 Boy Şişe Kavanoz Kapağı Açma Aparatı Yorumları

Beğeni kazanan bu ürünü, kavanoz kapaklarını açmanın yanı sıra sıkıştırmak için de kullanabilirsiniz. Modelin kullanım kolaylığı sağlayan pratik yapısı, ellerinizi zorlamadan kapakları açabilmenize olanak sağlar. Zor açılan kapaklar için ideal bir yardımcıdır. Pratik yapısı sayesinde tek başınıza zorlanmadan istediğiniz her kapağı son derece rahat bir şekilde açabilmenize yardımcı olur. Kavanozlara ve kapaklara zarar vermeden kısa bir süre içinde şişelerinizi açabilirsiniz. Fırsatvar markalı kavanoz kapağı açma aparatı açacağı, sert plastik ve kaydırmaz yapısı ile kavanoz açma işleminizin son derece kısa bir süre içerisinde tamamlanmasını sağlar. Bileklerinizi yormadan her kapağı açabilmenize olanak tanır. Kavanozların havasını almanıza gerek kalmadan rahatlıkla kapakları açabilirsiniz. Kaliteli sert plastik malzemeden üretilmiş sağlam yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Modelin tüm avantajlarından keyifle faydalanabilirsiniz.

Fırsatvar Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açacağı Fiyatı

Fırsatvar Sıkışmış Şişe Kavanoz Kapağı Açacağı Fiyatı

Fırsatvar 4 boy sıkışmış şişe kavanoz kapağı açma aparatı açacağı fiyatı ürünün kolaylık sağlayan özelliklerine göre belirlenir. Bu ürün, sunduğu kolaylıklar sayesinde mutfakta yardımcınız haline gelir. Model, son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir. Kapakların ve kavanozların hem kolay hem de güvenilir bir şekilde açılmasını sağlar. Parmaklarınızı yormadan rahatlıkla ve hızlı biçimde istediğiniz tüm kapaklar ile kavanozları açabilirsiniz. Kapaklara zarar vermeden kolay bir şekilde şişeleri açmanızı sağlayan kauçuk bir yapısı vardır. Bu ürün, çok işlevli yapısı sayesinde mutfakta vazgeçilmez hale gelir. Fırsatvar 4 boy sıkışmış şişe kavanoz kapağı açma aparatı açacağı yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu ürünü daha önceden deneyimleme şansına sahip olan müşterilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz böylece ürün hakkında sorularınıza kolayca yanıt bulabilirsiniz.