FırsatVar Bebek Çocuk Oda Termostatı Isı Ölçer Ahşap Duvar Termometresi Sıcaklık Ölçer Ahşap Oda Termometre

86,21 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FırsatVar Bebek Çocuk Oda Termostatı Isı Ölçer Ahşap Duvar Termometresi Sıcaklık Ölçer Ahşap Oda Termometre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu özel tasarlanmış ahşap oda termostatı, bebek ve çocuk odalarınız için mükemmel bir seçimdir. -40°C ile 50°C arasında yüksek hassasiyetle sıcaklık ölçümü yapabilen bu ürün, hem Celsius (°C) hem de Fahrenheit (°F) birimlerinde ölçüm yapabilme yeteneğine sahiptir. Doğal ahşap malzemesi sayesinde evinizde sıcak ve şık bir atmosfer oluşturur. 15 cm x 3,5 cm boyutlarındaki bu termostat, hem kompakt tasarımıyla dikkat çeker hem de kullanışlılığıyla ön plana çıkar. Ürünün arkasında bulunan askılık opsiyonu sayesinde duvarınıza asabilirsiniz. İç mekanlarda kullanım için ideal olan bu ahşap oda termostatı, evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlığınızı ve doğayı düşünerek tasarlanmış bu ürün, civa ve kurşun gibi zararlı maddeleri içermez. Ahşap oda termometresi olarak kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda duvar termometresi olarak da işlev görür. Evinizin sıcaklığını doğru ve şık bir şekilde ölçmek için bu ahşap oda termostatını tercih edin.

Ürün Özellikleri

  • LCD Ekran Yok
  • Bluetooth Yok
  • Tip Ortam Termometre&Nem Ölçer
Geri Bildirim Ver