FırsatVar Pilli Led Kitap Okuma Işığı Kıskaçlı Kitaba Takılan Okuma Lambası

96,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FırsatVar Pilli Led Kitap Okuma Işığı Kıskaçlı Kitaba Takılan Okuma Lambası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilli Led Kitap Okuma Işığı Kıskaçlı Kitaba Takılan Okuma Lambası Klipsli altlığı ile istediğiniz alana tutturarak da kullanabileceğiniz, göz yormayan ve ayarlanabilir özel yapısı ile Masaüstü Klipsli Bükülebilir LED Işık. Odalarınızda veya ofislerinizde ışığa ihtiyacınız olduğu zaman yardımınıza koşacak Masaüstü Klipsli Bükülebilir LED Işık. LED ışık modelini gözlerinizi ve etrafınızı rahatsız etmeyen özel göz yormayan yapısı sayesinde ister bilgisayarınız ile uğraşırken ister kitap okurken veya çalışırken yanınızda bulundurabilirsiniz. Özel klipsli yapısı sayesinde feneri dilerseniz bir alana sabitleyerek dilerseniz de masaüstü şeklinde kullanabilirsiniz. Karanlıkta çalışmak zorunda kaldığınızda bükülebilir klipsli fener göz yormayan yüksek verimi ile en iyi şekilde aydınlatma sağlamaktadır. Masaüstü feneri kolay taşınabilir yapısı ile istediğiniz yere götürerek kullanabilirsiniz. LED Işık Özellikleri: Bükülebilir özel yapı. Ayarlanabilir ışık kafası ile istediğiniz alanı aydınlatma imkanı. Süper parlak LED ışık. Klips yapısı ile dilediğiniz alana sabitleyerek kullanma. Kolay kullanım imkanı. Açma kapama anahtarı. Pilli yapısı ile uzun kullanım ömrü. NOT: Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir. Bükülebilir LED Fener Ölçüsü: 5.5 cm x 4.5 cm x 17 cm.
Geri Bildirim Ver