Genel Markalar Oto Araç Aynasına Takılan Yağmur Koruyucu Aparat Yağmurluk

42,18 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Oto Araç Aynasına Takılan Yağmur Koruyucu Aparat Yağmurluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatyeri Satıcı Ünvanı: FİDAN YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2751655012
    Bu ürün Fırsatyeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Net Görüş, Güvenli Sürüş İçin... Yüksek kaliteli ve esnek yapıdaki araç ayna koruyucu ile aynanızı yağmur, çamur gibi dış etkenlerden koruyun! Yağışlı ve yağmurlu havalarda, araç aynalarında net görüş ile güvenli bir sürüş kalitesi yakalayabilmeniz için araç yan aynalarında kullanabileceğiniz Otomobil Aynası Yağmur Koruyucu! Yağmur koruyucunun uygulaması gayet kolaydır, profesyonellik gerektirmez. Dünyaca kalitesi kanıtlanmış 3M marka yapışkanlı yapısı ile yan aynalarınıza dakikalar içerisinde monte edebilirsiniz. Ürün Özellikleri: Universal yapıdadır, tüm marka ve model araçlarda kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.
  • Toz ve çizilmelere karşı araba dikiz aynaları korur,
  • 3M marka, kendinden yapışkanlı kısım sayesinde kolayca yan aynalarınıza uygulayabilirsiniz.
  • Sağ ve sol ayna olmak üzere aracınızın 2 aynası için 1 çift gönderilmektedir.
  • Ayna Yağmurluğu Montajı: Uygulama yapacağınız ayna yüzeyini toz kalmayacak şekilde temizleyin. Zeminin kuru olduğuna emin olun. Otomobil yan ayna yağmurluk aparatının 3M yapışkan bantlı bölümünü saç kurutuma makinesi gibi hafif ısıtma özelliği olan bir cihazla ısıtın. Bu sayede yağmur önleyici ayna paneli, yan aynamıza daha sağlam yapışacaktır. Isıtma işleminden sonra bantı kaldırarak, yan aynamızın üst iç yüzeyine yapıştırın. Yan aynaya monte ettikten sonra el ile iyice yapışma yüzeyine bastırarak sağlamlaştırın. Ürün Ölçüleri: 18 cm x 5,5 cm Paket İçeriği: Sağ ve sol dikiz aynaları için birer adet Otomobil Aynası Yağmur Koruyucu Ürün renksiz, şeffaf ve siyah renklerdedir ve stoklar dahilinde karışık renklerde gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver