FırsatYeri Saç Şekillendirme Tokası Topuz Ve Saç Modelleri Için Toka Seti

70,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

FırsatYeri Saç Şekillendirme Tokası Topuz Ve Saç Modelleri Için Toka Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

FırsatYeri Topuz Ve Saç Modelleri İçin Şekillendirme Toka Seti Çeşitleri Trendyol'da!

Kadınlar için saç şekillendirme işlemi oldukça önemlidir. Saç topuzu yapmak çoğu zaman zordur. Saça uygun toka tercih etmek gerekir. Saç kalınlığı ve uzunluğuna uygun olmayan toka modelleri gün içerisinde saçınızın bozulmasına neden olur. Fırsatyeri saç modelleri için saç şekillendirme tokası mükemmel bir topuz yapmak isteyen kişiler için ideal seçim olabilir. Kısa ve uzun saçlara uyumlu olması sayesinde neredeyse her kadına hitap eder. Fırsatyeri saç modelleri için saç şekillendirme tokasıyla yaptığınız şekil ortamda anında dikkat çekmenizi sağlar.

  • Kısa ve uzun saçlara uyumludur.
  • 2 farklı renk seçeneği bulunur.
  • Kullanımı kolaydır.

Fırsatyeri Saç Şekillendirme Toka Setinin İçeriği Nedir?

Fırsatyeri Saç Şekillendirme Toka Setinin İçeriği Nedir?

Fırsatyeri topuz için toka seti içeriğinde 4 adet topuz tokası bulunur. Bu tokalar bronz ve siyah renge sahiptir. Bronz olan ürünler, açık renk saça sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Siyah renge sahip olan modeller ise koyu renk saçlarla mükemmel uyum sağlar. Ürünlerin orta ve büyük boyları vardır. Uzun saçlara sahip kişiler için büyük boy topuz tokası uyumluyken kısa saçlılar içinse orta boy olan ürün uyumludur. Kutu içerisinde boncuklu saç süsü de bulunur. Süs, saçta şık ve dikkat çekici bir görünüm yakalamanızı sağlar. Toka seti işlevsel kullanıma sahiptir. Saç rengi değişimlerinde ya da saç boyu değişimlerinde tekrar saç tokası almanıza gerek kalmaz. Setin içerisinde farklı renk seçeneklerin olması, imaj değişikliklerinde işinizi kolaylaştırır.

Fırsatyeri Topuz Şekillendirme Saç Tokası Seti Ne İşe Yarar?

Fırsatyeri Topuz Şekillendirme Saç Tokası Seti Ne İşe Yarar?

Fırsatyeri topuz şekillendirme saç tokası, saçını topuz yapmak isteyen kişiler tarafından kullanılır. Saç topuzu kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Saça bu şekli vermek, genellikle zaman alan zor bir işlemdir. Elde edilen şekil, gün içerisinde kolayca bozulabilir. Topuz tokaları verdiğiniz şeklin gün boyu aynı biçimde kalmasını sağlar. Kısa ya da uzun saçlarda tercih edilebilir. Saçta klasik topuz modelin yanı sıra yarı toplama da yapılabilir. Klips şeklinde olması nedeniyle tek elle rahatlıkla kullanılabilir. Özel günlerde kuaför desteği almak istemeyen kişiler bu ürün sayesinde kolayca saçlarına şekil verebilir. Set içerisinde bulunan boncuk saç süsü sayesinde daha dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzun süre bozulmayan saçlar için aksesuar arayışında olan kişiler, Fırsatyeri saç modelleri için saç şekillendirme tokası yorumlarını inceleyerek seçimini yapabilir.

Fırsatyeri Saç Modelleri İçin Toka Setini Kimler Tercih Eder?

Fırsatyeri Saç Modelleri İçin Toka Setini Kimler Tercih Eder?

Fırsatyeri topuz ve saç modelleri için toka seti her yaştan kadının tercih edebileceği aksesuarlar arasında yer alır. Günlük hayatta toplu saç kullanmayı seven kişiler tarafından tercih edilebilir. Kız çocukları için özel günlerde kullanılabilir. Doğum günleri, düğün, nişan gibi organizasyonlarda oldukça kullanışlı bir tercihtir. Kuaförde uzun zaman geçirmeyi sevmeyen kişiler Fırsatyeri saç modelleri için saç şekillendirme tokası ile mükemmel bir tarza sahip olabilir. Aksesuar tercihleri sırasında saça uyum göz önünde bulundurulmalıdır. Ürün, ince telli saçlarda zarara yol açmadan şekil verir ve kolayca saçtan çıkarılabilir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Fırsatyeri saç modelleri için saç şekillendirme tokası minimal tasarımıyla çantada kolay taşınır. İhtiyaç duyulan anlarda sizin için bir kurtarıcı niteliği taşır. Koyu ve açık renkleri sayesinde saçta yokmuş gibi görünür. Yapılan hareketler nedeniyle spor sırasında saç tokaları genellikle gevşeyerek saçtan ayrılır. Topuz tokası saçınızı sımsıkı tutarak spor boyunca rahat etmenizi sağlar. Tüm bu özellikler, ürünü her kadın için cazip hale getirir.