Fischer W. Wf155 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge

4.950 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fischer W. Wf155 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elektronikmağazam Satıcı Ünvanı: MERAL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570979047
    Bu ürün Elektronikmağazam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EFSANE KLASİK SÜPÜRGE 1900W
  • 19 Lt Kuru Toz Vakumlama
  • 19.5 Lt /Kuru Vakumlama
  • 2 Kademeli Güç Ayarı
  • Uzun Ömürlü "By-Pass" Motor
  • 2 Yıl Garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 90 Dba Üstü
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1000-1500 L
Geri Bildirim Ver

Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge WF205

Süpürgeler ortamın temizliği aşamasında yapılması gereken işlemlere yardımcı olur. Fischer süpürge farklı dizaynı ve görüntüsü ile beğeni toplar. Vakumlama işlemi özelliği bulunan cihaz pek çok kullanıcı tarafından tercih edilir. Gelişimiş teknolojik özelliklere sahip olan makine beklentiyi karşılar nitelikte üretilmiştir. Fischer süpürge modelinin uzun ömürlü "By-Pass" motor özelliği mevcuttur. 1900W güce sahip olan bu cihazın temizlik süpürgesi performansı ile evinize ihtiyaç duyduğunuz süpürme işlemini sunar. Yer tutmayan büyüklüğe sahip olmasıyla evinizde fazla yer işgal etmez. Süpürgeyi uzun süre ara vermeden kullanabilirsiniz. Islak/Kuru Vakumlama ile işleminizi kolayca tamamlayarak ortamı istediğiniz ferahlığa getirmeniz mümkündür. Model 1000-1500 L hazne kapasitesi sayesinde yüksek bir performans sağlar. Evinizdeki zor temizlik işlerinizi basitleştiren bir dizayn olarak sunulmuştur.

  • 19.5 lt Islak/Kuru Vakumlama Özelliği
  • 2 Kademeli Güç Ayarı
  • 1000-1500 L Hazne

Fischer Süpürge Özellikleri

Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge WF205 ürününü hafif yapısı sayesinde evin herhangi bir yerinde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. W.fischer süpürge modelinin vakumlama özelliği müşterilerin beğenisini kazanır. Farklı çalıştırma kademelerine sahip olan Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge cihazını kolayca kullanmak mümkündür. Ayrıca toz torbası özelliği sayesinde toz dolan hazneyi kolayca değiştirebilirsiniz. Islak olan ortamı kolayca ve hızlıca temizleyebilmesiniz için ıslak vakumlama özelliği rahatlıkla kullanılır. Rahat ve sessiz çalışmayı desteklemek için 90 Dba ve üstü ses gücüne sahiptir. 1000-1500 hazne kapasitesine sahip olması sayesinde yoğun kirli ortamda kullanırken kolunuzu yormaz. Ürünün dış kısmı rahatça temizlenebilecek şekilde tasarlanmıştır. Kolay kullanabilecek parçalarla üretilen bu cihaz her daim kuru ve ıslak ortamların temizliğinde güvenle kullanılabilir. Cihazın 2 kademeli güç ayarı vardır. Aynı anda kuru ve ıslak işlemlerini vakumlama ile rahatça temizleyerek işleme devam edebilirsiniz.

Kullanışlı Fischer Süpürgeler

Evde veya ofisinizde hızlıca temizlik yapmak istediğiniz ortamda kullanmak için süpürgeye ihtiyacınız olabilir. Kullanımı basit olan bu makine ile istediğiniz alanı kısa bir süre içerisinde temizlemek mümkün hale gelir. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu el mikseri, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. W.fischer süpürge pratik özellikleriyle ön planda yer alır. Fischer süpürgeyi kullanan kişiler ürünü avantajlı farklı özellikleri için kullanırlar. Kullanımı son derece basit olan bu süpürge ile kısa bir süre içerisinde işinizi tamamlamak mümkün hale gelir. Bu modelin yüksek hızdaki performansı ve güç kapasitesi özelliği sayesinde ortamı hızlıca ideal temizliğine kavuşturur. Ayrıca yüksek performansıyla ıslanan ortamın vakumlama özelliği sayesinde hızlıca bir kullanım sağlar. Ürünün 19 Lt kuru toz vakumlama özelliği mevcuttur. Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge özellikleri sayesinde ürünü özgürce kullanabilirsiniz.

Fischer Süpürge Fiyatları

Süpürge makineleri birbirinden farklı ve gelişimiş özellikler içeren modellere sahiptir. Süpürgelerin sundukları özelliklerine göre fiyatları da değişkenlik gösterebilir. Fischer süpürge fiyatları ürünün özellikleri, sunduğu avantajlar ve kalitesi dikkate alınarak belirlenir. Tek bir parça halinde satılır. Bu özellikleri istediğiniz temizlik seçeneğine uygun olarak kullanabilirsiniz. Süpürge yorumları arasında ürünün dikkat çeken fiyat bilgisi ve sunduğu teknik özellikler ile ön planda yer alır. Temizlik sürenizi kısaltacak bu ürün sayesinde işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Yapacağınız temizlik işlerinizi yorucu olmayan ve hızlı bir hale getirir. Efsane klasik süpürge 1900W süpürgeyi güvenle uzun süre kullanabilirsiniz. İstediğiniz yere sürükleyerek götürebileceğiniz Fisher süpürgeler kolay ayarlanabilir özelliği sayesinde ıslak ve kuru ortamı büyük kolaylıkla temizlik işlemlerinizi zorluk yaşamadan devam edebilirsiniz. Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge yorum ve değerlendirmelerini dikkate alarak ürün hakkında fikir sahip olabilirsiniz. Fischer W. Wf205 Cleanmaster 1900 W Islak Kuru Süpürge fiyatı her bütçeye uygun fiyat aralığındadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.