Fisher Price Astro Kitty Spacesaver Jumperoo Hbg73

1.159 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fisher Price Astro Kitty Spacesaver Jumperoo Hbg73

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price Ürün Özellikleri Küçük astronotlar Fisher-Price'ın Astro Kitty SpaceSaver Jumperoo bebek fedaisi ile harekete geçebilir! Bu interaktif aktivite fedaisi, zıplarken ve oynarken bebeği meşgul edecek ışıklar, sesler ve müzikle dolu! Oyuncak barı, kaba motor becerileri üzerinde çalışırken eğlenmeleri için çarklar, tıkırtılar ve diş kaşıyıcılarla doludur. Dört farklı yüksekliğe ayarlanabilen ayarlanabilir bir bebek koltuğu ile birlikte gelir. Bu Fisher-Price fedai, bebek oyun oynamak istediğinde kolay saklama ve seyahat için kolayca katlanır. Fisher-Price'ın ürettiği bu bebek fedaisi, ışıklı 'komut merkezi', tıklayıcı ve diş kaşıyıcı dahil olmak üzere ışıklar, sesler, müzik ve etkileşimli oyuncaklar içerir! Kapıya gerek yok! Bebek, sağlam, bağımsız çerçeveye güvenle atlayabilir. Bu Fisher-Price fedai, bebek büyüdükçe dört farklı yüksekliğe ayarlanabilir. Kolayca katlanabilir, saklama ve seyahat için mükemmeldir. Çıkarılabilir ve makinede yıkanabilir koltuk minderi. Duyusal: Işıklar, sesler ve çeşitli dokular bebeğin duyularını uyarır. Hareket ve Hareket: Bebek zıplarken, ayak parmaklarında denge kurarken ve aktivitelere uzanırken kaba motor becerilerini güçlendirmeye yardımcı olur. Merak ve Merak: Bebeğin keşfetmesi için çeşitli aktiviteler merak ve keşfetmeyi teşvik eder. Sadece başını yardımsız dik tutabilen ve üründen çıkamayan veya çıkamayan bir çocuk için kullanın. Yaş Grubu: 0 Ay+. Ürün Boyutları: ?79 x 72 x 80 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver